Monday, January 30, 2006

Siri berchatting dengan..erk, PARENTS!??

Akhirnye setel sudah masalah PC aku. Dah laju dah. Takde sengal2 lagi. Takde virus2 dan cacing2 durjana lagi. Pening sungguh aku seminggu ni. Harap2 tak jadi lagilah.

Sbbkan aku baru baikpulih pc aku...aku pon takde idea nak citer pasal aper kalinih. Tp bebaru ni, member aku citer pasal die terchatting ngan family member die. Agak lucu dan memalukan ler. Aku rase ramai jer yg kene camni, cume mungkin tak teruk sgt ler.. Aper2pon..korang bace petikan2 di bwh. (Kebanyakan kejadian berlaku di dalam ruang cyber Yahoo Messenger :p ).

Sumer name dan nick dibawah adalah direka utk menggantikan name dan nick sebenar mereka bagi mengelakkan kes saman malu. Walau bagaimanapon, citer2 di bwh adalah citer benar yg berlaku dekat member2 aku (yg mane aku berjaye dengar..huhuhhu).


Citer Kantoi Pertama!

MatRap has signed in.

PeQ812: oi matrap!
PeQ812: aku tau ko ade tuh
PeQ812: layan sex cybercam ker??
PeQ812: hahahahhaa.
BUZZ!!
Beberapa minit kemudian...
MatRap: Who is this?
MatRap: Emli (name MatRap tuh..bukan name sebenar) tak ada.
MatRap: Ini ayah dia.
MatRap: Sex Cybercam apa??
MatRap: Siapa ni??

PeQ812 has signed out.

Muahahahahahaha, moral - jgn bercakap lucah secara cyber, korang tatau sape kat depan pc sane..


Citer Kantoi Kedua!

Macho has signed in.

Syahbo: Macho.
BUZZ!!
Syahbo: Minggu ni kitorang nak pergi Hardrock.
Syahbo: Amcam? Ada berani ke?
Syahbo: Nak join skali? hehehe.
Macho: Assalamualaikum..dia tak ada, ini mak dia.
Syahbo: Erk!!!
Syahbo: Im sorry.

Syahbo has signed out.

Muahahahahahahaha, moral - kalu tak dapat racun member2 pergi clubbing, jgn lah cube nak meracun mak pulak. Keji seyh.


Citer Kantoi Ketiga!

Mid: Weh
Rok: yes?
Mid: watper tuh??
Rok: main internet.
Mid: Weh, ko nak lagi file blue XXXYYYZZZ tuh?

Mid: Aku ade byk lagi nih

Rok: yang mana
Mid: Ala, yg aku kasi ko 2 hari lepas
Mid: Aku jumper lagi, best woo..
Rok: boleh juga.
Mid: Aku send aa..
Rok: ok, thank you.
Mid send Rok file XXXYYYZZZ.
Rok: ni je?
Mid: Ader lagi, tp arituh janji camne.
Rok: maksud ko?
Mid: Laa, kate aku send satu, ko send satu.
Mid: Trade laaaaaaaa
Rok: Kejap ye.
Mid: OK.
Mid: Btw, apsal ko lain jer arinih..

Rok has signed out.

Beberapa hari kemudian...

Mid: Oiii.
Rok: Oiiiiit.
Mid: Apsal ko blah arituh. Kate nak trade.
Rok: Trade aper? biler?
Mid: 2 hari lepas. Aku send blue XXXYYYZZZ kat ko.
Rok: Hohh??
Rok: Aku mane ade 2 hari lepas.
Rok: Aku pergi Indon ngan mak aku. Teman die.
Mid: Abis sape yg chatting ngan aku arituh??
Rok: Erk...aper ko cakap ngan org tu?
Mid: Aku send die blue, pastu aku mintak ko nyer collection la.
Rok: Ah sudahhhh, Ayah aku je ade kat rumah.
Rok: Die tak folo.. sbb die keje.
Mid: ALAMAK MAMPOS.
Rok: AKU LER MAMPOSS DOH!!

Muahahahaha, moral - jgn igt anak2 jer pandai donlod bahan2 gini, parents pon tau. AMARAN: Menonton bahan lucah adalah dilarang di sisi agama. Jgn kate aku tak warning yer..huhuhu.


Citer Kantoi Keempat!

BUZZ
Romeo: Sayang!!
Juliet: yerr
Romeo: Tgh watpe tue
Juliet: saje chatting2 ngan member2
Romeo: Jom kuar nak
Romeo: awak pon dah balik ni
Romeo: awal pulak balik, arituh kate hari minggu
Juliet: saje nak balik awal
Juliet: rindu kat you ler
Romeo: Ohh, dah pandai pakai 'you' ye awak skang
Romeo: kuar jom
Juliet: pegi mane??
Romeo: pegi tempat bese laa
Romeo: lame dah tak geli2 ngan awak
Romeo: >:) (emoticon gambar setan)
Juliet: penatlaaa
Romeo: alaaa mcm tak biase lak
Romeo: saye amik le awak nnt
Romeo: kite gi tpt bese ok?
Juliet: awak nak buat aper?
Romeo: sayang...kenape mcm tak tau ni...tak rindu kat saye ker?
Juliet: erk, actually, ni bukan Juli.
Romeo: ????
Juliet: Akak Juli tak balik lagi. Minggu depan baru die balik.
Romeo: Abis ni sape???
Juliet: Ni kazen die..pinjam pc kejap.
Juliet: Slalu ker awak dengan akak juli buat camni????

Romeo has signed out.

Muahahahahaha, moral - jgn rosakkan anak dara org laaa woi. Kan dah kantoi. Citer ni citer lame sket, skang si romeo dan juliet tuh dah tak kapel dah...gara2 petikan di atas. Sian2.

sekian terima kasih.


----------------------------------

Cool Facts!!

1. Di Perancis, mengahwini orang mati (mayat) adalah sah di sisi undang-undang!!
2. Seorang lelaki bername Charles Osborne mendapat sendu (hiccups) tanpa henti selama lebih kurang 69 tahun!!

23 comments:

Dila said...

Waduhs... Funny funny. Encountered few of those. But none of those cringing embarassing ones lor...
Haih.. sia2 kena tanye sex cybercam tu ape.

Terigt aku minggu lepas , colleague dpn amik chat support utk McAfee. Customer ni tersalah windows.

"Wanna be my bitch for 2 hours?".

Gelak la kite org guling2. Tapi customer ni slumber je

"Oppss.. wrong windows."

Pastu slumber terus je tanye mcm mane nk troubleshoot problem die. Heh..

Snubby, Don of Anime said...

hahahahaha. Customer is always right! lain kali layan jer..hehehe.

squallion said...

hahahahahahaha...adeh2...hidup ku tak ceria satu hari kalau tak baca blog ko snub...teruskan melawak...hahahahaha

Snubby, Don of Anime said...

tq2. teruskan membace yer. walaubagaimanapon..aku still terase tak puas memblogging. something is missing...emm..

[re-arrange] said...

ahahahaha...giler kantoi..aku tak tahan citer romeo and juliet. hahaha..

sumthing is missing..hurm..aku rasa post kali nih tak ckp panjang..tuh kot yg missing??

mangifera said...

benda yang lebih kurang serupa jgk pernah jadik kat aku tp yang paling pelik, macam kes kantoi password.

camni, kawan aku online..tetiba dia citer psl rival kami. aku layan jer la. tgh best ngumpat tu, tetiba dia offline. rupanya, td tu bukan dia. aku tanya dia, dia cakap dia gi bank wat urusan sepanjang pagi td.

aku terus cuak, dia cuma online hanya dari laptop dia dan dia tak online pun sebab dia ada kat bank dan dia bawak sekali laptop dia. bapaklah cuaknya...

nasib baik jugak aku just sembang2 benda yang sebelum ni kami dah sembang dan aku tak reveal sgt aku nyampah kat rival aku tu. just mengiyakan jer cakap 'kawan' aku tu. kebetulan time tu aku ada byk kerja...nasib baik jgk aku tak layan sgt.

lepas jer daripada tu, mesti aku verify dulu identity dia kalau aku nak chat dgn dia. cuak jgk doo...

Snubby, Don of Anime said...

aper maksud ko rival ni??? rival percintaan ker? ghey ker? huhuhuhuhu.

mangifera said...

hahah...that's funny. bukanlah..rival sebab ada gaduh2 sikit. then jadilah perang. so kira rival la tu. huhu~~...

aku ghey sikit jer...tu pun ikut mood. hahaha. dah promote blog ni kat channel #snubby.

Anonymous said...

Good afternoon many have machines which not insuranced,
you have a unique opportunity only today to receive insurance the machine free of charge
[url= http://auto-insurance.halychen.com/index.html ]auto insurance[/url]
[url= http://auto-insurance.halychen.com/map.html ]auto insurance[/url]
[url= http://cars-insurance.halychen.com/index.html ]cars insurance[/url]
[url= http://cars-insurance.halychen.com/map.html ]cars insurance[/url]
[url= http://texascarinsurance.fromborg.com/map.html ]texas car insurance[/url]
[url= http://texascarinsurance.fromborg.com/index.html ]texas car insurance[/url]
[url= http://carinsurancequotes.halychen.com/map.html ]car insurance quotes[/url]
[url= http://carinsurancequotes.halychen.com/index.html ]car insurance quotes[/url]
[url= http://carinsurancepolicy.halychen.com/map.html ]car insurance policy[/url]
[url= http://carinsurancepolicy.halychen.com/index.html ]car insurance policy[/url]
[url= http://xanaxaxa.blogspot.com ]xanax[/url]
[url= http://phenne.blogspot.com ]phentermine[/url]
[url= http://tramadol400.blogspot.com ]buy tramadol[/url]

Anonymous said...

Hi people
I do not know what to give for Christmas of the to friends, advise something ....

Anonymous said...

Hello. Good day
Who listens to what music?
I Love songs Justin Timberlake and Paris Hilton

Anonymous said...

xanax
phentermine
buy tramadol
big breast
merry christmas
ass parade
naruto xxx
auto insurance
auto insurance
cars insurance
cars insurance
texas car insurance
texas car insurance
car insurance quotes
car insurance quotes
car insurance policy
car insurance policy

Anonymous said...

I congratulate all Soon Christmas
Here some sites about the Christmases, a lot of interesting here
[url="http://newyear.cjb.net"]new year celebration[/url]
[url="http://here.is/christmasgift"]christmas gift[/url]
[url="http://santaclaus2007.get2.us"]santa claus email[/url]
[url="http://newyear.such.info"]new year[/url]
[url="http://christmascard.ko188.com"]christmas card[/url]
[url="http://christmasflower.ontheinter.net"]christmas flower[/url]
[url="http://christmas.cx.la"]christmas[/url]
[url="http://christmastree.dmdns.com"]christmas tree[/url]
[url="http://www.fancyurl.com/christmasornament"]christmas ornament[/url]
[url="http://christmassong.iceglow.com"]christmas song[/url]
[url="http://www.irotator.com/rotator.php?u=happynewyear"]happy new year[/url]
[url="http://chinesenewyear.isour.org"]chinese new year[/url]

Anonymous said...

Good site! Good stuff, i found lots of intresting things here. Many thanks. Congratulations!
- www.blogger.com h
spaghetti alla carbonara

Anonymous said...

I like it a lot! Very nicely done. :-)..!
- snubnosse.blogspot.com 7
07 car civic honda
buy used car
car undefined used
used car bergen
used car oakland
used car greensboro
used car raleigh
used car killeen
used car vallejo
used car tacoma

Anonymous said...

What a great site » »

Anonymous said...

Or perhaps expected some cash, pożyczki bez bik but only don’t go until such time as payday advance? It all takes place pożyczki bez bik that will enormous Us residents across the country regular. An item appears and also will need pożyczki bez bik some funds, but your investigate isn’t laid down but. If perhaps pożyczki pozabankowe there was clearly a method to kredyt bez bik pick up a cash payday loan over the internet, suitable?

Anonymous said...

The fitness center facilitates two end users concurrently;
up to 420 lbs of serious gravity dependent stack bodyweight resistance, and seven work out stations moreover it comes
with an in residence lifetime/light institutional warranty on
almost everything which include padding - no inquiries asked.


Here is my webpage ... click the next internet page

Anonymous said...

Really much every person has heard about adjustable dumbbells these days.



Look into my blog post :: Dumbbell Sales

Anonymous said...

Making use of both within your arms, press the dumbbells in the
route of your ceiling right until your forearms are parallel to 1 yet another.


Feel free to visit my web-site: Recommended Site

Anonymous said...

Since then, the company was acquired out by
Nautilus and now places out several bestselling property fitness products including the TreadClimber, Bowflex Home Health and fitness center, as well as the Stairmaster.


my webpage: dumbbells for sale

Anonymous said...

If you'd like Top-of-the-line conditioning training then consider a examine the TC 5500.

Anonymous said...

It's Ideal for both equally strolling and jogging.

Feel free to visit my weblog - rubberized Dumbbells