Friday, January 13, 2006

Internet is for Porn!

Hehehe, baru kejap td aku dpt link yg menarik drpd One. Internet is For Porn! Tatau ler korang dah tgk ke belom.. tp menarik aa bagi aku. Diorang pakai in-game character2 dlm MMORPG World Of Warcraft, kendian buat lagu sendri, animate ikut kesesuaian & walaaa~ Internet is For Porn!

Emm..come to think of it, mmg btol pon. Bersepah porn dlm Internet. Senang jer nak access. Yang berbayar tu satu hal, yg free pon byk giler. Kalu korang dengar btol2 lagu dlm clip ni, sure korang tergelaknyelah. Siyes accurate bagi aku. Hahahaha. Nak carik info dlm internet, baper byk sgt laa yg btol2 jumper. Taip "Free Job" kuar "Free Hand/Blow Job". Taip "Analysis"...kuar "Anal" plak. Sampaikan taip aper2 pon..mesti ade link porn yg kuar.

Website tuh mungkin kene buffer sket lah. Tp tak lame pon. Sabar2 yer, worth aa kalu tgk. Kelako. Anyway, enjoy the clip!! :))

3 comments:

cimatt said...

fufufufu~
best la clip nie...
x sangka sungguh matching la dgn lagu n facial expression..
kengkawan sumer..
musti mau layan!
sambil ketawa, sambil amik morale of the story...
bak kate pepatah, sambil nyelam sambil tu kita lemas.

squallion said...

muahahahahahaha...
best clip of the year (yet)...
perfect pick-up line - "have you watch the internet for porn video yet?"
hahahahaha...

Snubby, Don of Anime said...

Internet is for porn~~ hahaha, lagu ni dah lekat dlm pale otak aku. comey giler lagu. Agak2 ade potential jd folk song tak tahun 2020 nnt?