Tuesday, January 03, 2006

Blog Aku Bukan Diari

Mungkin...ade la sket ciri2 diari tuh..tp aku decide tanak jadikan blog aku tpt meluahkan perasaan dan sebagainye. Byk sgt dah blog camtu..so kalu org nak bace kehidupan seharian seseorang, bleh carik kat blog2 lain. Quick link, tuh klik kat Rangkaian Kawan-kawan. Hehehe.

Dulu aku pernah ckp kat salah sorang member aku, blogging ni utk org2 yg kesepian jer. Mungkin gak laa sbb aku kesepian skang nih, muahaha, sbb takde mende nak buat. Tapi bagi aku laa kan, blog nih ade power utk mengubah pendirian seseorang...ataupon menyentuh hati org lain (macam ade satu blog aku bace yg citer pasal kehidupan die sbg ibu tunggal dan anak die ade symptom aper tah..lame dah bace..sori takde link).

Apepon, aku masih lg tgh memikir, aper yg patut aku letak dlm blog aku ni...aper yg sesuai..sbb walaupon blog ni utk kite sendri, tp aku nk buat blog aku utk org lain jugak. Sekurang-kurangnye, kalu aku dapat ubah idup seseorang dengan blog aku, walaupon aku tatau, pon dah cukup dah.

Dan disebabkan aku ni byk sungguh cerita..maka segala cadangan drpd korang amatlah dihargai..korang nak dengar citer pasal aper? hehehe. Citer hantu ker, citer jiwang ker, citer action ker, citer lawak ker..citer aper2 lah..selagi ade dlm database otak aku, aku tulis nnt. Bleh kasi cadangan korang dkt shoutbox aku tuh, ataupon email jer aku kat snubnosse@gmail.com .

Nyeh2..

8 comments:

Dila said...

Haha.. blog = sepi = new best friend.

Haits.. tulih je ape yg ade. Heh..

mangifera said...

mahu cerita jiwang ko snub, dan cerita psl anime2 semua ni, even aku dah baca tp tu kat grapevine. lagi best kalau ko arrange periodically, ikut timeline. hehehe...

go go snub, aku menunggu utk membaca entry cerita dari ko.

Snubby, Don of Anime said...

woh terima kasih. nnt aku susun elok2 pasal citer anime tuh. sesuai ngan image blog sket..hahaha.

taqiyuddin bakir said...

"Dulu aku pernah ckp kat salah sorang member aku, blogging ni utk org2 yg kesepian jer." --snub

baru je aku nak quote balik ko nyer kata kata hikmat tuh, tetengok ko dah taruk disclaimer awal awal. :(

Snubby, Don of Anime said...

yeah encik taqi...org kate..sediakan payung seblom hujan, sediakan nasik seblom lapar. Sblom aku terkene...baik aku bubuh awal2. muahahaha.

Anyway, tq for visiting.

Anonymous said...

betul2
blog ko lah jadi peneman mase bohsan aku,haha,nice job

Anonymous said...

What a great site »

Anonymous said...

Looking for information and found it at this great site... http://www.purchase-xanax-1.info Md car player malpractice Answering service for lawyers Nys lotto mega millions results