Friday, January 06, 2006

Barang "BAEK" utk pendownload..

Huhu, akhirnye jumper jugak aku ngan doktor gigi. Alhamdulillah, takde aa kene kanser mulut ker aper ker. Doktor kate kalu kanser mulut, 3 bulan jer dengan aku-aku skali padam. Kelakar la plak doctor ni. Die siap ngaku pernah amik E&E kat Universiti tpt aku belajar dulu. Agaknye tak tahan..skang jd doktor.

Anyway, Ini aku ade barang baik punya..utk mereka2 yg slalu download through RapidShare, MegaUpload dan sbgnye. Slalunye video clip, atau barang2 yg takde dlm torrent. Fungsi die mcm Download Accelerator Plus (DAP), bezenye, kalu nak pakai DAP kat website2 gini kene bayar. Tp aku tak test lg, drpd review sumber2 yg boleh dipercayai..mcm bagus. Kalu korang takde account premium (maknenye korang tak bayar aper2), try lah pakai software ni.

Aku kasi link die, file ni namenye RapidHarvest ...korang try download sendri. Then bagitau aku bagus ker tak. Huhuh. Esok2 aku try aku tambah ler comment nnt.

Yosh..sambung tgk anime dengan gigi yg sihat dan kuat!

4 comments:

Snubby, Don of Anime said...

Adeh, mcm konfius jer aku mende nih. Sape2 dah berjaye pakai? Best ker tak best? Aku try tak jadi2..mungkin salah configure ker aper ker...sigh.

cimatt-sama said...

xpe2.. biar aku plak try.. tp result lmbt lagi aaa.. aku slow n high slalu.. yeahhh =p
ishihhssiiishsishii~ aku xphm la.. nape nk tgk anime kine ade gigi yg sihat n kuat nie... fufufufu..

Unta@Jitra said...

aku dah pakai... tp nama lain... rapidleecher 4.4... die wat interface utk senangkan dload dr rapidshare... bole tukar2 proxy lg kalo nk dload simultaneous... xkesah bape byk connection... aku jumpe gak rapidshare premium account generator... tapi pas rapishare upgrade new year aritu, terus xleh pakai dah... sempatlaa aku dload beberapa barang 'baek'

tetapi

rapidleecher ni ade prob dgn proxy kt utp ni... kdg2 lepas, kdg2 x... so kalo connection ok, aku just pakai bese je... xdelaa besar2 barang yg aku nk dload...

rapidharvest xneh try lg... karang2 aku free aku try aa... pas raya aji ke... :D

Snubby, Don of Anime said...

Cimatt: sbb kalu sakit gigi, ko tak seronok nak melayan anime. Keje nak tahan sakit jer. Anime tah ke mane dah. Maka pentinglah gigi yg sihat..ade paham?

Unta: Tolonggg lah try. Hahaha. Susah aku nak donlod barang2 baik kat net ni. Tak reti seyh aku nak pakai. Siyes.