Tuesday, February 28, 2006

RM10, Minyak & Awek Petronas

Harga minyak naik lagi!!! Kalinih 30 sen naik. Waduhhh, sakit jiwa aku mcm nih. Kalau dulu RM 10 boleh pergi balik drpd Bangi ke Subang, skang nih mungkin sempat pergi saja. Balik nak kene isi lg RM 10. Ohhh TIDAKK~~!!! Pulak tu, aku baru je nak develop satu hobi baru.. mengisi minyak dekat stesen Petronas berhampiran rumah aku tiap2 hari (walaupon minyak masih ada dlm tangki).

Ade tujuan sebenarnye hobi aku nih. Dekat stesen minyak Petronas tuh, ade seorang awek yg agak comel ler menjaga kaunter. Tapi minah nih jaga siang saje. Sebab tu ler aku rajin pergi mengisi. Hahahaha. Tapi Bebeh kate biase saje. Mungkin pasal die tak tgk btol2 kot (ayat menyedapkan hati). Mungkin jugak aku terase agak gersang dan keseorangan kot, hahahaha poyonye aku.

Pernah jugaklaa aku nak tegur borak2, tapi jadi tak berani sebab ada saje mende yg menghalang aku utk initiate perbualan. Antaranya kerane ramai org beratur nak isi minyak, sbb org yg jaga kaunter org lain, atau sebab minah tu tgh bercakap2 dengan member2 sekerja, ataupon sbb aku terlalu serius sbg seorang pelanggan minyak membuatkan aku terase tak sesuai utk tibe2 ..berborak.

Dah dekat seminggu aku pergi isi minyak kete aku, tiap2 hari. Kol 6 ptg mesti aku kuar buat short tour ke sane. Tp sampai skang aku masih lagi tak dpt nak berborak dengan minah tuh, melainkan ayat "RM10 pam no # yer.." pastu die balas dengan senyuman yg manis "RM10 ye bang? OK makasih". Ah cair banget. huahuahua.

Aku rase minah tu dah cam muke aku..hahaha. Kalu tidak apsal die senyum lagi manis dengan aku drpd pelanggan2 lain (eleh perasan la pulak aku nih).

Tapi, berbalik kepada ayat perenggan mula2 tadi, HARGA MINYAK DAH NAIK!!! Camno aku nak gi tiap2 hari gini??? Alaa....tak bestnye rase. Tak dapat jumper awek comey tu tiap2 hari lagi...

Pernah aku uja kan kerisauan aku pada member aku, encik Nagacyber..

BUZZ!
snubnozze (2/27/2006 7:57:45 PM): arinih aku jumper awek petronas tuh lagi
nagacyber (2/27/2006 8:01:28 PM): n then
nagacyber (2/27/2006 8:01:29 PM): ?
snubnozze (2/27/2006 8:01:35 PM): takde aper
snubnozze (2/27/2006 8:01:37 PM): itu jer..
snubnozze (2/27/2006 8:01:38 PM): adeh..
nagacyber (2/27/2006 8:01:51 PM): haiya.. loser
snubnozze (2/27/2006 8:01:55 PM): haha
snubnozze (2/27/2006 8:02:00 PM): aku letih maa
snubnozze (2/27/2006 8:02:06 PM): malas nak make a move
snubnozze (2/27/2006 8:02:06 PM): hahhaha
nagacyber (2/27/2006 8:02:11 PM): hahaha
nagacyber (2/27/2006 8:02:23 PM): ala.. cucuk2 jek sket2
snubnozze (2/27/2006 8:02:29 PM): segan aa
snubnozze (2/27/2006 8:02:30 PM): hahaha
nagacyber (2/27/2006 8:02:37 PM): buat2 beli barang
snubnozze (2/27/2006 8:02:42 PM): lagipon die dah ade balak (i presumed)
nagacyber (2/27/2006 8:02:47 PM): pastu duk kat cashier bleh borak2
nagacyber (2/27/2006 8:02:53 PM): ala.. kawan2 aje
snubnozze (2/27/2006 8:03:15 PM): hahahaha
snubnozze (2/27/2006 8:03:15 PM): ceh
snubnozze (2/27/2006 8:03:36 PM): kawan2 le plak
snubnozze (2/27/2006 8:03:44 PM): aku dah ler takde pickup line mcm mawasdi
nagacyber (2/27/2006 8:03:44 PM): sekadar teman
snubnozze (2/27/2006 8:03:44 PM): hahaha
nagacyber (2/27/2006 8:03:54 PM): haha
snubnozze (2/27/2006 8:04:10 PM): tiap2 ari rm10
snubnozze (2/27/2006 8:04:12 PM): giler ah..
snubnozze (2/27/2006 8:04:15 PM): maut aku camni
snubnozze (2/27/2006 8:04:16 PM): kopak2
nagacyber (2/27/2006 8:04:35 PM): kalau mau kasik rm10 tu bernilai
nagacyber (2/27/2006 8:04:36 PM): try ler
snubnozze (2/27/2006 8:04:41 PM): hahahahaha
snubnozze (2/27/2006 8:04:47 PM): siot mero mencucuk aku
nagacyber (2/27/2006 8:04:55 PM): come on
nagacyber (2/27/2006 8:04:57 PM): u can do it
nagacyber (2/27/2006 8:05:00 PM): lol
snubnozze (2/27/2006 8:05:06 PM): hahaha
snubnozze (2/27/2006 8:05:22 PM): tp aku slalu buat muke siyes aje
nagacyber (2/27/2006 8:06:06 PM): cube la buat muke comel
nagacyber (2/27/2006 8:06:28 PM): pastu tanye la.. pe kaba.. bz ke ari ni..
snubnozze (2/27/2006 8:06:40 PM): hahahahahahhahahahaha
snubnozze (2/27/2006 8:06:43 PM): ko boleh aa buat camtu
snubnozze (2/27/2006 8:06:44 PM): ko comel
snubnozze (2/27/2006 8:06:45 PM): hahaha
snubnozze (2/27/2006 8:06:47 PM): aku dah tak comel
nagacyber (2/27/2006 8:07:08 PM): bleh
nagacyber (2/27/2006 8:07:16 PM): pakai makeup sket
nagacyber (2/27/2006 8:07:29 PM): lip gloss
snubnozze (2/27/2006 8:07:38 PM): duh
nagacyber (2/27/2006 8:07:40 PM): bagi mate bersinar2 cam anime yg kiut
snubnozze (2/27/2006 8:07:42 PM): tu mcm arbok la plak..
snubnozze (2/27/2006 8:08:12 PM): hahahahaha
snubnozze (2/27/2006 8:08:18 PM): kalu minah tuh tak suke anime camne?
snubnozze (2/27/2006 8:08:20 PM): malu saje je
nagacyber (2/27/2006 8:08:42 PM): ala
snubnozze (2/27/2006 8:09:02 PM): hahahaha
nagacyber (2/27/2006 8:09:08 PM): try je borak2 sket
snubnozze (2/27/2006 8:09:18 PM): boleh nak borak
snubnozze (2/27/2006 8:09:22 PM): time tak bizi laa
snubnozze (2/27/2006 8:09:24 PM): lagipon
snubnozze (2/27/2006 8:09:31 PM): yg jage kaunter kadang2 sampai 4-5 org
nagacyber (2/27/2006 8:09:31 PM): kalau bleh pegi, orait aa, bleh masuk.. kalau tak bleh pegi, then tape la, no worries
snubnozze (2/27/2006 8:09:31 PM): hahaha
snubnozze (2/27/2006 8:09:34 PM): malu seyh
nagacyber (2/27/2006 8:10:01 PM): ala.. buat2 tanye barang, cam "keropok ni perisa ape ek?"
nagacyber (2/27/2006 8:10:02 PM): hahahha
snubnozze (2/27/2006 8:10:16 PM): hahahahahahahhahahahaha
snubnozze (2/27/2006 8:10:20 PM): giler ah pikap line ko
nagacyber (2/27/2006 8:11:03 PM): btul.. ko kene start conversation jer.. pas tu sure jalan
snubnozze (2/27/2006 8:11:11 PM): ahhh
nagacyber (2/27/2006 8:11:14 PM): kawan2 je.. jgn la harass
nagacyber (2/27/2006 8:11:15 PM): haha
snubnozze (2/27/2006 8:11:16 PM): aku nyer mojo dah takde aa beb
snubnozze (2/27/2006 8:11:17 PM): yahahaha
snubnozze (2/27/2006 8:11:22 PM): dulu rase mcm takde masalah
snubnozze (2/27/2006 8:11:30 PM): tp semenjak aku lame tak bercakap dengan pompuan
snubnozze (2/27/2006 8:11:32 PM): ilang dah skill
nagacyber (2/27/2006 8:12:49 PM): ni la can ko nak start balik
nagacyber (2/27/2006 8:12:51 PM): come on
nagacyber (2/27/2006 8:14:04 PM): hehehe
snubnozze (2/27/2006 8:14:11 PM): isk
snubnozze (2/27/2006 8:14:14 PM): karang sangkut kang
snubnozze (2/27/2006 8:14:16 PM): naye aku
nagacyber (2/27/2006 8:14:17 PM): time to test your pr skills
snubnozze (2/27/2006 8:14:20 PM): hahaha
nagacyber (2/27/2006 8:14:24 PM): ko kan mau amik byk projek
nagacyber (2/27/2006 8:14:48 PM): main2 je.. jgn la gitu
nagacyber (2/27/2006 8:14:49 PM): hahana
nagacyber (2/27/2006 8:14:58 PM): ala.. mau buat kawan pun tamau.. hehehe
snubnozze (2/27/2006 8:15:06 PM): hahahahahaha
snubnozze (2/27/2006 8:15:08 PM): mau...
snubnozze (2/27/2006 8:15:14 PM): saye mau tpi saye malu~~
snubnozze (2/27/2006 8:15:15 PM): :p
nagacyber (2/27/2006 8:15:17 PM): ceh

Perbualan di YM bersame encik Nagacyber membuatkan aku terpikir, camne agaknye kalu korang nak kenal total stranger??? Mcm dlm kes aku seperti di atas?? Aper langkah2 menarik utk dibuat? Setakat ni kawan2 yg aku kenal semuanya melalui kawan2 lain (ala-ala friendster), tp tak pernah lagi total stranger...

Sapa2 boleh tolong???

P/S: kalu korang nak tolong bagi duit supaya aku dpt gi isi minyak tiap2 hari pon bagus gak..hehe.

-------------------------

Cool Facts! Oh harinih aku malas nak letak fakta2 menarik. Hehehe, tanda protes harga minyak naik byk sgt.

38 comments:

danial17 said...

petronas seksyen 15 ke?

Yap Ah Boon said...

Kalo nak menarik perhatian minah tu, aku suggest kau cukur kepala botak and then cukur kening kau. Sure menjadi punya. Aku ada kawan, dia buat camtu, semua orang nak tego dia. Even makcik jual kuehtiaw pun tego. Apalagi....buat lah!
Hahahaha.

Khairul said...

ahahahahahah.... sapa tak kena ****, dia kan famous kat S****g.....

mutant_cell said...

My 1st sem in UTP, saw diz one hot chick. Sarawakian. after lecture session ends, approached her, n ask for her number. n it went lyk diz.

mutant_cell: er, can i haf ya number?
hot_chick: sure, but, wat for?
mutant_cell: eh, did i offend u or wat? coz if u r offended wif me asking 4 ya number, then, xpe la, x bg pon xpe.
hot_chick: itz not lyk dat la.. but, wat do u need my number for?
mutant_cell:well, in case i need to ask for sumthing or wat not since I dun kno ppl here in UTP dat much. So, tot of making u my org tgh. er, can i?
hot_chick: owh, ok. Diz is my number 012-8******.
mutant_cell: wait a min, must all d ppl who wants ya number clarify on their purposes of having it?
hot_chick: not realy. but juz dun want strangers to call me fr outta nowhere.
mutant_cell: (er, wateva~ s long s i get ya number) owh, ok. but am i?
hot_chick: *smiles* (not sure wat dat means.. ahahahha)

mission accomplish. got closer to her afta a couple of sms n calls, n walla! now, both of us are...sadly, not a couple. ahahaha. ah, janji aku ada at least a hotchick in within my circle of frens. kamon, lan. u can do it indeed.

p/s: abesla aku if bebeh baca, sure dia menganjing aku pasni. dem yu bebeh (in advance). V(^.^)v xpe, janji niat tlg member. ahahaha

nagacyber said...

hahaha.. lucu2.. come on lan, I'll support you from behind..

Anonymous said...

Slm dan Slmt Pagi Snubb

Meh sini kak CN ajar kamu...senang jer..memula tu riaksi muka tuh kena lembut (jgn serious sgt) dan senyum tu mesti ikhlas bila pandang minah tu tepat ke dlm mata dia...minah tu mesti ingat renungan kamu yg tajam tuh dan buat selama seminggu.

Minggu ke2 pulak baru kamu tanya soklan standard:
1. Apa kabar?
2. Sibuk ker?
3. Wah busy nampak!
4. Hmmmm hari ni ramai pulak yg isi minyak (kalau nampak byk kete ler - jgn sebuah kete kamu kata byk satgi minah tu kata kamu menggong ler pulak).

Dan bila tinggal kan kaunter bayaran tu kamu beri senyum yg paling manis skali.

Minggu ke3 kamu jgn gi kedai minyak tu .....nanti...minah tu mesti tertanya2 mana kamu.

Minggu ke 4 Baru kamu gi semula kedai minyak tuh masa tu nanti minah nie mesti besuara dulu.

Minggu ke 5 kalau tak menjadi kak CN ajar kamu plan B pulak ya.

Apa2 pun kamu yg kena mula kan dulu Snubby..walaupun sepatah perkataan lelama nanti kamu yg tak terjawan soklan2 dia.

Apa2 pun selamat mencuba.....

Dila said...

kak CN advise is pretty smart. Slowly, gain her trust, then ask for phone number.

Strange guy giving or asking my number after a first meeting , the number always ended up in tong sampah at home.

But of koz none of the guys look like Brad Pitt, or Orlando Bloom, or Hans Isaac, or Matthew McCounaughey. That MIGHT be the reason too. Haha.

So first meeting is deceiving. Never ask for number in first meeting unless ur hot. If ur hot, please call me at 01*-*******

DewA LavaU said...

petrol?hehe here in brunei 10dollar dah full tank!multiply to RM baru 22 inggit.hehe.and nissan skyline GTR oso cheap here.Evo?subaru?40k only dude.hehe :D

ops sori.

[re-arrange] said...

it's hard..it's really hard..

camne pn plan kak CN kat atas tuh mcm ok..tp sila pastikan duit anda mencukupi utk mengisi minyak yg makin naik..ehehe :p

yg penting snub..brani wat first move..hoho..dah move br leh pk nk troskan ke..nk ikot jalan lain ke..or nak stop and turn back.

heh heh heh..papepun jgn hope tinggi..mcm bese..huhu :p

Sayuti said...

nasihat Ismail Kamus: amik batu, baling kat pale dia. pastu, sah2 dia akan datang carik ko Lan.

haha.

slamat berjaya.

p/s: kak CN melompat dari blog sayakah? (haha, saya perasan)

Snubby, Don of Anime said...

WOW!!! Ramainye responden!! Terharu sungguh aku dibuatnye. Memandangkan ade byk, aku buat reply 2 kali supaya comment aku tak nampak panjang sgt.

danial17: taklah, seksyen 3. yg baru bukak. Ko duduk bangi ker dannyboy?

yap ah boon: alamak yap, tak dapat laa aku cukur botak cukur kening.
Gilo apo. Aku tak segilo S****n tuh. Lagipon kulit pale aku gelap, bukan putih, sia2 je cukur, tak menarik tertarik mmg da bomb pon.

khairul: hahaha stuju2.

mutant_cell: dude, kes ko tuh bukan total stranger lagi. Connection kat situ adalah classmate. Kire rapat lagi laa. Sonang lagi. Hahaha. Tapi ape2pom ko mmg keji encik mutant. Its a good thing korang tak kapel sbb.. ape name awek tuh? kasi aku nombor die leh? hihihi.

nagacyber: hahahahaha, adeh malu aku dengan ko. Takper ek aku paste conversation YM tuh.

danial17 said...

ouh yg tu ke, aku jln pun sampai, ku duk 3/4g

Snubby, Don of Anime said...

Reply Part II (sebenarnye nak dptkan count comment lebih byk..hahahaha).

kak CN: Salam juga utk akak. hmm...hmm (sambil diriku memeluk tubuh berwajah serius membaca nasihat). Renungan saye mmg tajam, senyuman saye mmg berbisa :D Sebabkan nak masuk minggu ke-dua, bolehlah praktik kan nasihat2 ni. Hehehe, seronotnye~~. Minggu ketiga tuh mcm Play Hard to Get, hehe pompuan suke ke gitu? Minggu keempat, boleh2. Minggu kelima..aa, nnt ape2 tulis post lain (result). Terima kasih bebanyak!!!!

dila: ERK!! Ceh, susah ler kalu nak kene hot. BTW, im hot oso ape. Hotdog, sbb byk daging2 dan lemak2. Muahahaha.

dewa lavau: Walauuweyy!! Murah nye~~ Ko duduk Brunei ker DewaLavau? Boleh antar minyak ke aku barang setong dua tong? Takpon antar Subaru parts by parts. Aku bayar balik biler dah jd millionaire nnt, hahaha.

rearrange: first move tuh ler yg aku kate dah hilang skill. Hahahaha. Takper2, aku cube sekali lagi. Mane tau ade rezeki. High hopes? Nah...takde hopes langsung. Hahahaha, aku sudah masak dengan perkara sebegini.

sayut: Hahahahahahaha, keji giler nasihat ko. Tp berkesan!! Pastu biler dah baling batu, die kejar aku, pastu tetibe kat belakang ada irama hindustan, sedar2 aku dan minah tuh dah bertukar2 baju, ade penari latar belakang...pusing celah2 pokok...hins hins (tetibe aku berangan..)

Snubby, Don of Anime said...

aik? ko duduk dekat bangi ker danny? huhuhu, datang ler rumah aku, nnt aku tunjukkan pade ko.

nagacyber said...

Jangan tunjuk kat member lain. nanti kang.. emm.. melepas.. XD

Snubby, Don of Anime said...

oh yer ker??? ok2...aku kedekut, simpan sorang2. Hehehehe.

Sayuti said...

tunjuk kat aku takpe. aku dah kawen.

(gelak keji sorang2)

Snubby, Don of Anime said...

Hahahaha. Nak tau citer?? Aku baru jer balik drpd shopping di kompleks membeli belah berdekatan..

Harinih aku tak berjaye isi minyak sbb sudah pokai..next gaji masuk lg 2 minggu. huuhu.

Sekali..terserempak laa dengan awek petronas itu, tgh berjalan2 dengan rakan2 perempuannye. Window Shopping kot. REZEKI!!

Sempat ler kami membalas senyuman..hehe citer seterusnye akan disambung..

nagacyber said...

uyoo.. ade perkembangan.. hahaha
cite la cepat.. tak saba mau dengar. mungkinkah ini permulaan satu lagi episod epic hikayat cerita2 klasik snubby?

danial17 said...

huhu, dia dah cam muka ko la tu, intro aa diri sendiri, ape lg...

mangifera said...

wah...internet baru down sehari, aku terlepas post baru dah.

ala..ko buat cam kawan aku. bertanya itu, bertanya ini. sikit2 pun jadilah. puji dia sikit2 ke. katakan kalau ko perasan dia potong rambut ke, ataupun pakai perfume baru ke, ko tergur la...eh, baru potong rambut ek? comel2. hahahaha....

pompuan ni kembang sikit kalau kena puji. lepas puji tu, sulami lah dgn senyuman yang paling manis. pastu, ko wat la muka cute (ko mmg cute la snub!!!). apapun, semoga berjaya.

update ler kalau ada citer baru. :)

Hani Mialystic said...

ur pikap line is easy
"esok keje kol bape"
hahaha...
stret 4ward la bang...ur old oredi...muahahahaha...
;p~

Snubby, Don of Anime said...

nagacyber: sebenarnye takde sambungan, berbalas senyuman aje, di luar waktu bekerja. hahahahaha.

danial17: memule igt nak intro, tp membayangkan member2 ramai le plak, aku terus naik segan.

dueng: woh2, nasihat ko tuh utk phase dah advance! hahaha. Aku baru langkah permulaan.

honey: amboi2, stretforward yer??? Last time org buat camtu, nyaris2 nak kene pelempang. Muahahahaha. Becoz old ler jd lagi tak berani, sbb sudah nampak dan tahu byk perkare2.

Unta@Jitra said...

komen2 korang ni mmg hilarious laa... mule2 aku bace blog joe sb ade apdet aku budak setannye... aku gelak... aku bace blog effi fish n chips... aku gelak lg... aku bace entry ko aku gelak gak... bace komen pon gelak lg best... mintak2 aku xgelak time tdo suda laa...

tp komen kak CN tu mcm fool-proof laa... genius... nampak xdesperet tp cocok baaaaik punye (no pun intended)... go on lan give ur best shot... jgn wat muke neves... tp at least die dpt occupy lebih kurang 100kb otak die pasal ko pon dah kire ok dah...

Nak senang pikap line, ckp je pasal minyak...

(sambil bayar) Haih... minyak naik lg... susah gak camni ek? + senyum...

kalo die senyum, petanda bagus...
kalo die xdgr n blur je... err bole start cari bangunan tinggi2 kot nk wat pacak kepala hahaha...

ganbatte kudasai snub-san... may the force b with u... bukan calang2 org wish kt ko camni... master ni :P

Yap Ah Boon said...

Wah.. Byk giler pandangan2 and nasihat2 yang kawan2 kau bagi ni snub. Semuanya agak bernas dan boleh dipakai, esp Kak CN nyer and aku pun suka skill honey tu sbb dia stret to the point.
Tapi aku malulah...sebab none of the suggestions made are from budak2 tanjung. Huhuhu. Apala budak2 tanjung ni.

Aku ada satu idea. Ko try nih.

Dengan berbekalkan sekeping not Rm 5 atau RM 10, ko masuk la dalam kedai petronas tu.(aku harap petronas tu ada kedai, kalo tak skill ni x menjadik). Carik la mana2 chocolate mcm mars ke, snickers ke apa2 yg kau rasa sedap dan harga dia x lebih dari rm3. Ambik chocolate tu dan pegi bayar. Make sure awek tu yg layan kau kt kaunter. Ko bayar chocolate tu, den ckp kat dia, 'Yg lebih2 tu nk isi minyak ye kat pam ##'. Lepas dia key in semua benda2 tu ko blah gi isi minyak, and tinggalkan chocolate tu dekat kaunter. Pastu aku rasa dia akan kata, 'Abang! Abang! Chocolate abang ni...'. Ko pandang dia, senyuman paling manis sekali, pastu cakap 'Takpelah bagi awak!'. Jgn kasi chance dia cakap apa2 ko terus gi kat keter kau, isi minyak tu pastu blah. Hehe.

Confirm dia akan ingat kau. Selamat mencuba ya.

Anonymous said...

tetiba dia awek tu cakap, sorrylah, saya tak makan coklat. kalau abang tinggal pun, takder orang nak makan. camne plak tu??

awek jaman sekarang ni, bukan boleh kira sgt. apapun snubby, maintain senyum kat awek tu. tiap2 kali isi minyak ko senyum la. tetiba satu hari ko wat la muka depress gile. muka takder semangat. kalau dia betul2 igt muka ko, sure dia tanya kenapa ko sedih semacam. vice versa la kalau ko wat muka sedih, then tetiba happy semacam. wat2 happy jer...

eh...awek tu dah ada balak ke belum? ko tak risik2 ke kalau2 minah tu dah ada balak ke.

-dueng-mangifera-

girlfriday said...

err, agak2 nagacyber ngan aku, connection=total stranger tak? jato chenta aa ngan ayat2 bliau... mari kite bercinta? ngahaha :">

ishk tapi silela jgn terus mintak fon number dia nanti incik snubby. borak la secara bes dulu, fon tu kendian2 aaa. sbb kalo aku, aku tak suke. ehe. senang2 ngorat aku je la. akan ku convert menjadik awek jaga kaunter untok-mu... :P

girlfriday said...

err, agak2 nagacyber ngan aku, connection=total stranger tak? jato chenta aa ngan ayat2 bliau... mari kite bercinta? ngahaha :">

ishk tapi silela jgn terus mintak fon number dia nanti incik snubby. borak la secara bes dulu, fon tu kendian2 aaa. sbb kalo aku, aku tak suke. ehe. senang2 ngorat aku je la. akan ku convert menjadik awek jaga kaunter untok-mu... :P

girlfriday said...

err, agak2 nagacyber ngan aku, connection=total stranger tak? jato chenta aa ngan ayat2 bliau... mari kite bercinta? ngahaha :">

ishk tapi silela jgn terus mintak fon number dia nanti incik snubby. borak la secara bes dulu, fon tu kendian2 aaa. sbb kalo aku, aku tak suke. ehe. senang2 ngorat aku je la. akan ku convert menjadik awek jaga kaunter untok-mu... :P

Anonymous said...

sorrry! tadi cam hang maka aku tekan namblas kali..sile delete plis!

Snubby, Don of Anime said...

Hohohohoh, post ni masih aktif yer? Nampak gaye aku kene rajin tulis citer jiwang laa gini.

Unta: Aku nak gak citer pasal minyak tp terase mcm poyo lak nnt. Hehehe, formal sgt. Aper2pon terima kasih atas sokongan ko.

Yap: WAAAAA!! Menarik giler idea ko yap! Spontan, lucu dan menceriakan. Hahahaha. Boleh2 nnt aku try idea Kak CN tuh pstu aku try idea ko plak. Best giloss. Pasal kenape bbdak tanjung tak beri idea, ko pon tau diorang ni kan pemalu...ceit.

Dueng: Alaa, kalu die tak mkn coklat, aku putar belit lagi ler "Habis awak suke makan aper ye?" HAhahaha. Amcam? Kan dah boleh generate conversation di situ. Senyum tuh mmg aku sentiasa maintain, tp buat muke depress, kalu boleh tanaklah. Tanak laa dpt impression aku ni depress orgnye.

girlfriday: Hahaha, aku pon tatau camne nak delete post yg byk2 tuh. Takper, biarkan je lah. Anyway, nagacyber tuh dah kawin..sori yer cik girlfriday. Sbb tuh ko leh terjatuh cinta dengan care die cakap. Hehehe. Org dah kawin ni lain sikit skill die. Mojo die up 10 level berbanding org yg belum kawin lagi. Hehe. Pasal fon tu plak, aku terpakse stuju, fon tuh kendian2 la. Nampak tak pro kalu mintak trus kan? Ko nak jadi awek aku? Sanggup ker? Aku tak hensem..hahahaha.

girlfriday said...

tak ensem = senang dijaga :D

shaheeran said...

celake yap, kencang kau mengata aku kat sini... Hahahaha.. Lan, when you get a girl drunk, semua jalan lol cheers!

selamat mencuba : )

Anonymous said...

hehe

Anonymous said...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you! here

whoami said...

wakakakak..lawak giler blog ko ni mr. snubb congrats.ak mmg rase cam pecah perut bace hasil tgn n komen2 bloggers len.

p/s : hermm..klo camtu yap tu pn dh kawin ka.taktik ngayat gune choc tu so sweet..mmg best ;)

Anonymous said...

I apologise, but, in my opinion, you are mistaken. Write to me in PM, we will talk.

Anonymous said...

It??s actually a great and helpful piece of info [url=http://www.saclongchampfr2013.eu/sac-longchamp-pliage-c-7.html]Sac Longchamp solde Pliage[/url] . I??m satisfied that you shared this useful information with us. Sac En Bandoulière Longchamp solde [url=http://www.saclongchampfr2013.eu/petite-maroquinerie-c-8.html]Petite maroquinerie[/url] , Please stay us up to date like this. Thanks for sharing.