Friday, February 10, 2006

Rate A Stranger!!

Hehehe, di kesempatan ini, aku ingin mempromote satu website yg telah di developkan oleh kawan2 ku yg sangap (mungkin boleh buat profit satu hari nnt). Rate A Stranger! adalah satu website utk korang vote gambar2 manusia yg korang tak pernah kenal (local), kendian, tuan punya gambar tuh boleh claim itu gambar die dan lepas tuh bleh aa kenal2 stranger tuh. Agak menarik ler. Tp masih byk lagi features yg tgh dibangunkan, huhuhu.

Sekarang, ade special Event dlm Rate A Stranger! Korang boleh vote gambar chikas atau hunkas yg korang rase nak date utk Valentine dekat sini. Pastu korang cume perlu letak reason plg cool kenape korang patut date itu org. Sape menang, dptlah ngedate. Hahahahaha. Tak involve duit rasenye, so sangap2 tuh, vote jerlah.

Saje nak promo website member2 buat.. hihu. Klasik gak mende ni.
----------------------------------------------------------

Cool Facts!
1. Otak manusia mampu menyimpan kapasiti memori lebih drpd 4 Terabytes!
2. Ayam Belanda (Turkeys) boleh membiak tanpa mengawan (buat seks).

11 comments:

Dila said...

Hermm..

Bole letak gamba org lain issit?

Letak gamba ko can?

heh (mencari dlm frenster gamba lan)

nagacyber said...

haha.. best2.. letak gambar lan.. mane tau boleh mengatasi rating taymen.. huhu

really proud to be part of this project! cantik tak logo die aku design? huhu

Snubby, Don of Anime said...

hoi2. jgn letak gambar aku laaaa. Demmit! Gambar aku boleh didapati dlm tanjung.fotopages.com.

jgn letak aaaaaa!

Sayuti said...

hahahahahaha.
lan telah berjaya membuatkan aku tergelak kuat dengan komen di atas.

mangifera said...

aku igt aku sorang jer gegila gelak dgn komen snub, rupanya sayut pun ketawa jgk...

dgn kata lain, "jgn letak aaaaa!" bermaksud "letak la cepat, upload byk2 pun takpe. pastu cakap aku ni comel, bergaya dan romantik sekali ye."

LMAO. really really funny...

kata mangifera sambil membuka link berkenaan dan mencari idea terbaik utk dapat date dgn awek2 comel tu. ;p

mangifera said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Unta@Jitra said...

Itu zalia... hehe korang ni siyes ke ape... xbaik doo bagi janji2 palsu hahahaha...

anyway letak je gambar lan dlm tu... heh bedesup naik vote... tape aku pomot kt #snubby

/notice #snubby (ctrl+k,0,4)(ctrl+b)Hoii sume budak #snubby... vote for snubby weih kt url ni... sape vote bukan takat bole kuar dating dgn die, bole dpt lifetime supply of animes too... sape tanak beb??

aku bet jantan2 pon ramai yg sanggup vote kt ko lan... hahahaha

Snubby, Don of Anime said...

celake korang. arghhh, pakatan mengenekan aku beramai2 ker??? Takde lagi gambar aku dlm tuh...syukur2. Gambar farouk ade..sile laa carik yer.

Btw yoda, bukan janji palsu tuh. Mmg btol laa reward tuh. Sape dpt kasi reason plg cool (yg mane admin dan moderator akan pilih), akan dpt date ngan the chikas n the hunkas. Aku dah borak ngan geng2 developer tuh, dan diorang tgh mencarik tpt best utk dibooking! Siap ade cameraman lagi. Muahahahha.

Sayuti said...

gamba farouk watpe? gamba ko aa bes lan. yang digandingkan dengan shinobu dan sebiji bola tu la paling menarik. kompem!

Snubby, Don of Anime said...

hoih korang dah letak ker????

Anonymous said...

Looking for information and found it at this great site... penis Suppliers for awning materials Blood meter omron pressure refinancing Sauna 005