Thursday, February 02, 2006

Aku Perlukan Bantuan!!

Yosh, sekejap lagi aku nk berangkat ke Kelantan, ade majlis kawin2 sket. Nampak gaye, aku tak dapat update aper2 citer sampai hari ahad ni, bersamaan 5hb. So korang kene bersabarlah sket yer.

Aper2pon, aku perlukan bantuan sket lah drpd korang2 yg membace. Aku perlukan feedback. Komen2 utk membuatkan aku lebih maju ke hadapan. Huhuhuh. Silelah bgtau aku, aper yg kurang dan aper yg tak kurang dlm blog aku nih. Aku perlukan pandangan org terhadap mcm2 perkare, cth adakah gaya penulisan aku ok, struktur aku ok ker tak, aper yg korang tak suke dlm penceritaan aku..dan sebagainyelah.

Aku tak kisah sgt kalu feedback tuh redundant, mende yg same. Rasenye lagi elok, at least barulah aku tau ramai org berpendapat yg same kan. Pastu aper2 suggestion pon di alu-alukan, sbb aku nak lebih ramai lg org bace cerite2 aku.

Harap2 nnt balik drpd Kelantan, byk ler post kat komen aku yer. Sile2 kasi idea anda. TQ2.

-----------------------

Cool Facts!

1. Lebih 40,000 parasit dan 250 jenis bakteria dipindahkan ketika membuat French Kiss.
2. 9 daripada 10 mangsa panahan kilat hidup!

16 comments:

mangifera said...

snub...

aku cadangkan bykkan cerita2 lawak. cerita hantu not bad jgk tp aku paling prefer nak dgr cerita pengembaraan don of anime mencari anime. jugak kisah turun naik ko dalam arena gaming dan jugak pengalaman jadi IRCop kat network UTP.

cerita hantu ok jgk...

pemakai kain pelekat said...

hamba mencadangkan agar tuan hamba nadlan meletakkan gambar sebagai teman cerita2 tuan hamba. apa2 jua gamba tidak mengapa arakian menjadi lebeh menarik cerita ceriti tuan hamba.

tuan banyak bercerita akan pengalaman tuan hamba. apa tidak bercerita akan fantasi dan impian tuanhamba. hamba tahu tuan hamba amattinggi daya imaginasi

Sayuti said...

nak cerita katun. takpon cerita pasal kisah perchentaan kita. hoho. ko kan legend. aa.. citer pasal mimpi2 ko pon ok gak.

Unta@Jitra said...

Sebagai seorang pembaca tegar blog ko... xyah laa ugut pembaca hanya nakkan komen je lan... it is ur blog, ur thoughts... aku tanak aku tentukan ape yg ko nk tulis... aku nak ko tulis sendiri ape2 pon dlm keadaan rela hati dan bukan dalam desakan pembaca...

aku tgk blog2 len yg power2 kekadang xde org komen pon... ye laa sb org tatau nk komen ape...

org minat bace tulisan ko... jgn bunuh semangat pembaca dgn ugutan... the quantity of the comments is NOT the determining factor of ur blog popularity...

it is all about the quality... n the quality comes from u... not us...

marq said...

Dah ok dah tu snub.. aku sentiasa menjadi pembaca setia blog ini. Siap dah masukkan dalam rss dah. Senang sket tau biler hang update.. huhu

squallion said...

hikayat kau dah cukup klasik...apa yg kurang menjadi kelebihan dan apa yg lebih menjadi gelakan kami2 yg sengal...terima kasih bung snub...

teh rung said...

ko tulis je kisah gay ko tuh setel

Snubby, Don of Anime said...

dueng: insya allah akan diusahakan.

pemakai kain pelekat: aiseh malulah aku nak letak gambar.

sayuti: kisah perchentaan kita???? biler mase aku bercinta ngan ko? huahuahua

unta: adeh, jgnler kate aku mengugut. aku bukannye nak org komen sgt pon pasal yg lain2, cume feedback ni jer aku harap ade. Nak maju kene laa tau aper kelemahan diri sendiri. Dengan kate lain, aku tak brani nak menulis dengan tenang dan enjoy dan gembira kalu aku tatau kondisi aku. Lgpon aku bukannye tanye citer jenis camne korang suke, aku tanye feedback ok ker tak aku menulis struktur ayat blablabla dan sbgnye. So jgn kate aku mengugut laa ek. Terase aku..sob2. Terase poyo lak. Haahahaha...

marq & squallion: orite2, tq for ur feedback. i really need this kind of feedback, ok ker tak ok. itu saje sebenarnye.

Sayuti said...

ahh... lupakah kao kesah2 lalu? ketika aku menemanimu di saban hari? maafkan kecuranganku dengan iyayy semalam. i'm so ghey rite now.

Snubby, Don of Anime said...

tehrung: aku bukan ghey..tolonglah percaye..huahuahua.

sayut: siot...sekali lagi aku tekankan aku bukan ghey..tolonglah percaye pada diriku..sob2.

mangifera said...

snub, just now ko soudn so ghey doo. hahaha. apapun, aku rasa ko cuma kena variasikan citer ko. macam sekarang pun dah ok cuma kalau ada special day or special event ke, maybe something different from normal boleh ko selitkan.

contohnya, macam entry antara agama bangsa dan keluarga. menarik siot...

in overall, sangat menghiburkan. cepatlah update lagi...miahaha.

Snubby, Don of Anime said...

huhuhu. tq dueng. lepas2 ni aku akan update mcm biase. insya allah.

Sayuti said...

ko tak ghey ke Lan? tipulah...
tak pe. ramai people like us.

auni said...

best la Snubb! rindu lak zaman2 mendonlod citer Densha Otoko kat #snubby! Ehe......mcm gak cerita Densha tu, aku rasa aku pun mcm kengkawan online Densha yang sentiasa ternanti-nanti posting si Densha tu.

Go-Go-Go-Ago-Go Snubb!

DeWi`BiRu-sezzy-^day^

Anonymous said...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you!
new nikon digital cameras Cosmetics discount australia Fly fishing cumberland lake manual mitsubishi sigma Lion's front slot swimsuit posers

raja muhd said...

futsal2x...