Friday, February 10, 2006

Haih..Serik2.

Sebenarnye td aku dah taip satu citer hantu yg agak panjang, tp tah camne tertutup browser (siyesli aku tatau camne leh tertutup). Jadi aku pon malas nak taip balik. Nnt2 biler dah ade mood balik aku tulis ler citer hantu tu semula.

Sori kengkawan..hehehe.

8 comments:

sQuaLLion said...

kau lupa janji...awww...

[re-arrange] said...

arghhh kejiiii!!! br tgk gadis stesen petronas yg comey dah tertutup browser..huhuhu!! :p

Sayuti said...

dia tengok menulis cerita hantu sambil menonton hentai sebagai sumber inspirasi cerita berkenaan.

tiba2 ayahnya membuka pintu.
dengan kelam kabutnya dia cuba menutup hentai berkenaan.

tapi, terklik browser pula.

itulah cerita sebenarnya.

Snubby, Don of Anime said...

Hahahahahaha, mcm siot. Nnt aku rewrite the story hari sabtu.

squal: aku tak luper janji daa, dah siap tulis pon. Mmg takde rezki. Hahaha. Hantu dlm citer aku tuh tolong tutupkan kot.

rearrange: sungguh aku tak tipu! memule takde aa nmpk comey sgt. Tp smalam mase nak bayar tuh biler die senyum, aik, comey ler plak. dah ler mate bulat mcm mate anime.

sayut: cerite ko hampir btol, cume tak accurate dlm...emm..100%. Hahahaha.

Sayuti said...

(nasib baik tak pasan typo aku)

mangifera said...

hahaha...kantoi typo disitu. sayut, ko menulis comment sambil tgk hentai jgk ke? psl tu typo.

encik snub, saya biasanya draft saya punya post di Microsoft Word dulu before post sebab saya tahu internet UTP mmg tak boleh diharap. in your case, maybe patut tulis di microsoft word dulu dan leh sambung2 sampai panjang bagak untuk mengingati kembali rentetan peristiwa yang terjadi dgn lebih detail.

kalau tak pun, kekadang terkena hari maintenance (cam hari ni), nasib baik dah copy paste comment letak kat notepad. phew...

p/s: masih menunggu cerita hantu...

Snubby, Don of Anime said...

mintak maafler.. kureng sket ler nak nulis kat tpt lain dulu. Hahahaha. takper2..nnt kene biase2kan diri buat camtu.

Anonymous said...

Excellent, love it! » » »