Saturday, March 04, 2006

The True Pervy

Kepada mereka yg bersusah payah membace post Jeng Jeng Jeng aku, kendian mendapati ending nye mcm CILAKE, aku mintak maaflah bebanyak. Hahahaha. Aku gembira melihat. Ramai org bersungguh2 nak tolong aku, sampaikan biler ade jer citer pasal Awek Petronas, korang sure bace dengan tekun. Mintak ampun sekali lagi yer..hehehehe. Janji tak buat lagi dah!!! Sungguh!!

Tapi selepas aku pikir2 balik, adakah aku nih stalker?? Adakah aku nih kaki skodeng?? Kalu sampai hampir tiap2 hari aku isi minyak semate-mate nak menatap muke Awek Petronas? Adakah aku ni kuat berangan?? Hahahahahaha.

Jadi aku pon selak2 balik helaian mukasurat hidup aku yg dah lepas2 (dlm otak aa.. aku save sebagai memory, extension format .mpl atau name panjangnye My Past Life. Cth, Awek_Petronas.mpl, hehehehe).


nota tambahan: awek petronas dah start keje balik shift yg aku selalu pergi. hahaha.

Bile aku kire-kire, aku nih pervert jugak rupenye. Tapi separa pervert. Which is good! Hahahaha. Lelaki kene ade sifat pervert dlm diri die. Pervert sikit2 jer lah tapinye. Separa pervert tuh boleh diterima. Mcm aku. Hehehehe.

Kenape lelaki kene pervert??? Sbb pervert boleh memBOOSTkan sifat keberanian die. Org lelaki yg tak berani sentuh isu2 sensitip nih, meaning die takut atau malu2 atau kunun2 respek ler. Bagi aku, as long as korang ckp berlapik, tak direct sgt, ok aaa tuh. Tgk keadaan lah biler korang nak tumbuh tanduk atas kepale kan? Depan mak bapak awek korang, jgn ler gi citer mende2 pervert bagai nak rak. Itu carik nahas namenye!!!!

Tp jangan jadi True Pervert!!! (pervert sejati..erk, aper ek pervert dlm BM?) Ade beze Pervert ngan True Pervert!! Mcm True Soulmate, True Nigga, True itu True ini. Aper bezenye True Pervert ni ngan Pervert: Standard mode??

Meh nak citer..

Bagaimana nak tau korang (atau kawan korang) ni True Pervert (shortform: TP) atau Pervert biase2:




  1. Lelaki mmg lumrah alam tertarik pada perempuan (kecuali yg terbalik alam). Nak2 lagi part loveapple (boleh bace cth kisah kat post Dasar Lelaki aku). Utk mengenalpasti seekor TP, cube korang perhatikan mate diorang bile bercakap. Pandang mane tuh bai~~?? Nak pandang pon berkire2 lah jgn obvious sgt. Ini time bercakap ngan member, ngan awek gitu2 ade kat sebelah, mulut menghala ke member, mata menghala kat situ. Damn~~ TP sungguh.


  2. Seekor TP juga, biler bercakap, tak kire aper topik sekalipon, pasti berbalik jua pada kelucahan. Tak banyak, sikit pon jadilah. Mesti mau nyelit. Boleh ker patut, org tgh serius2 citer pasal Politik ker Ekonomi ker, tetibe ade satu statement lucah. Cth mcm cenggini ler..

    Orang Normal: Aiseh harga minyak naik 30 sen laaa..
    True Pervert: Hah?? 'Nasi Lemak' 30 sen?? Kecik sangat...nyeh2.

    note: kpd mereka yg tak paham term Nasi Lemak, boleh merujuk pada kengkawan yg dirasakan mampu memberikan penjelasan. Keyword nak tanye nnt, Nasi Lemak, 50 sen, Perempuan, Lalalala. Konfom diorang paham.

  3. Objek2 legap yang biasa dilihat di mana2, boleh di intrepretasikan sebagai satu bahan lucah. Adehlah. Kita nampak tiang batu, die nampak mende itu. Org lain nampak buah tembikai, diorang nampak mende berjuntai. Aku nampak buah mempelam, TP nampak, erk, wallahualam.


  4. Mereka2 yg TP juga, tak mengira jantina utk mengekspressikan keTPan diorang. Laki ke perempuan ke, selagi diorang lepaskan nafsu pervert diorang, main tibai jer. Orang cop die Gay ker, Org cop die horny ker, tak pedulik dah. Yang penting diorang puas...


  5. TP nih selalunye org2 yg kesepian..hahahahahahaha. Adakah anda kesepian?? Sile jumper doktor anda utk medical check-up, ada Sindrom TP atau tak. Chances are 50% konfom ade.


  6. Bile lepak2 ngan si TP, korang akan terasa rimas tak selesa mcm tak mandi sebulan. Sbbnye, korang jadi mangsa harrassment. Huhuhuhuh.



Mungkin ade lagi kot, tp setakat ni jerlah yg aku dpt outlinekan. Based on True Experience. Hahahahaha. Kalau korang nak tambah2, sile letak kat komen post ni.

Selepas korang dapat identify si TP, persoalan seterusnya ialah, camne nak buat?? Kalau korang berada dlm situasi camtu. Kalau member2 yg dah kenal lame, mungkin boleh belasah je die tuh. Kalau baru kenal?? Kalau jenis TP nih tak makan saman, tak reti bahase?? Lelaki mungkin bleh tolerate lagi, kalau korang perempuan terjumper TP???

Haaa..camne, camne?

Blerghhh lah.

---------------------------




Cool Facts!
1. Di India, orang dibenarkan mengahwini anjing dan sah disisi undang-undang
2. Di usia 70 tahun, lebih daripada 70% lelaki masih tidak mati pucuk.

25 comments:

kechi said...

ngahahaha... aku tak rasa ko pervert.. tp iyyay lagi pervert dari kita.. tp adakah aku pervert sbb aku slalu dpt tgk aweks² UiTM berkemban? hmmm..

Hani Mialystic said...

sape perv? hahahahaha
nice entry. dr citer awek petronas jd citer pervert...~

hahahahahaha

tokey #warmup said...

hoih .. jage skit mulut cyber ko tuh haa .. disclose kepervertan iyayy dah aa .. pasal len diam aa ..

mangifera said...

hahaha...tetiba aku terasa aku tergolong dalam TP. hahaha. betul ke?

psl lawak2 ghey tu, aku rasa dgn orang yang aku kenal je..dalam konteks ni, betul2 rapat la. dan, aku mmg caught dead kalau tgk nasik lemak. aku tak reti skodeng, siot tol.

kena cop horny? tak pernah la. kena cop ghey ada jgk. tp aku rasa kat #gurly tu, macam semua pun ghey. hahaha.

kesepian? aku dah jiwang mode dah sekarang. lalala.

rimas? aku rasa sebab geng2 sama kepala kot, psl tu takder rimas2 ni. lagi plak, lawak dgn laki je. itu pun layan balik. dgn girl tak wat lawak2 camtu, tak elok utk kesihatan muka, karang penampor free.

snubby, ko terasa ko diharass ke selama ni? sorry wei kalau terharass ko. tp aku rasa tak pernah kot wat lawak2 ghey dgn ko. ada sense of respect kot. :)

snub, baik ko tekel awek petronas tu cepat2, takut ko plak jadi TP. :P

Snubby, Don of Anime said...

Hahahaha.

ned: makasih2.

honey: itu namenye melencong cerite.

tokey warmup: hahahah. ko ckp kat aku ker kat ned?

dueng: taklaa, aku tak terase diharass. Aku citer berdasarkan pengalaman secara general. BTW, aku cume SP, special pervert. Hahahahahaha.

Hani Mialystic said...

dueng: o tp yer. takmo dh men basket same

nagacyber said...

jap.. camne bleh keluar issue pervert ni? did something happened?

Snubby, Don of Anime said...

hahaha. kene ade something happened ker baru leh tulis pasal pervert?

sigh...

Dila said...

arr..

heh..dr komen di atas apsal org igt ko perv or org igt ko diperv kan?

Tapi a lil perv in conversation is a lil spice in life

tp everytime.. every conversation... tu susah la. Haih.

Pervert said...

Pervert is the name, Ghey is my game. The pervert u are, the harder the **** will be. Alang alang menyeluk nasi lemak, biarlah sampai ke timun. Not pervert is not normal, Too pervert is abnormal so be a ghey. U wont be called pervert if u look at other guys.

Long live ghey world.
p.s Jali president. Lan naik president. Aku hanya tukang tala.
(Pls recruit more members coz we are running out of it)

nagacyber said...

hahahahaha! Running out of members tu, sian..

Anonymous said...

ciss..korang2 seme ni true pervert tp x mo ngaku... kalo kat gurly tu x yah cete la..

::seren aka laila::

Snubby, Don of Anime said...

dila: stuju2. Kalau anywhere anytime, susah ler.

mr pervert: im thinking of bailing out. Nak bersara. Please find another person more suitable than me. Aku nak lead a normal life from now on, ngan awek petronas..WAKAKAKAKAKAKA.

seren aka laila: not me~~ lalalala.

Anonymous said...

eh iyayy pesal??emm sbg peminat iyayy maka..aku tak puas ati neh~

knp ngan iyayy??apekah??mengapa??

:D

teh rung said...

kaninna wan.. i was never the president of gay club.. im a fukin straight forward gay.. who hates relationship but worship certain part of girl's body kakakakkakakakakakakakak
tapi kan lan.. kalu dah tengok tiang lampu bleh nampak tiang lain.. tengok tembikai nampak lain.. itu bukan pervert da.. itu dah bengong.. pervert stok stok macam kawan aku zul(nama bukan tak betul).. pantang nampak pompan akan dipandang tanpe nonstop.. nasib baik tengkuk dia 180ยบ jek.. kalu 360 dah lama arwah dok tgk pompan

shaheeran said...

Perbualan dua orang TP. Sila renungkan:

Zakaria Polit: maka..awak sudah sampai ke markas kedua

Zakaria Polit: markas apakah itu

Shaheeran: tetapi di dalam konteks ini kita perlu menukarkan "markas" kepada "gunung"

Shaheeran: kerana ianya lebih tepat, jitu dan senang untuk difahami

Zakaria Polit: ok

Zakaria Polit: gunung daik bercabang tiga

Shaheeran: metaphor "gunung" digunakan kerana ianya paling tepat dengan "markas" tersebut haha

Zakaria Polit: adakah itu yg anda maksudkan

Shaheeran: ini gunung bercabang dua sahaja

Zakaria Polit: aha

Zakaria Polit: haha

Zakaria Polit: gunungnya bolat2

Shaheeran: itu saya belum tahu. saya perlu melakukan kerja2 pemantauan dahulu sebelum topografinya dapat dikenalpasti

Zakaria Polit: haha

Zakaria Polit: pantaulah ia sebaik baiknya

Shaheeran: ya, pemantauan menyeluruh akan dilakukan bila semua persiapan sudah lengkap lol

Zakaria Polit: haha

Zakaria Polit: semoga anda berjaya

Zakaria Polit: jangan lupa mengambil gambar topografi itu

Shaheeran: ya saya juga berharap begitu

Zakaria Polit: boleh kami membuat kajian juga

Shaheeran: oh tidak boleh sama sekali. ianya akan menjadi harta intelek (intellectual property) saya. tidak boleh dikongsi sama sekali

Zakaria Polit: aiseh

Zakaria Polit: jika begitu

Shaheeran: perbualan kita ini mengingatkan saya kepada blog saudara Nadlan yang terbaru

Shaheeran: adakah kita ni TP?

Zakaria Polit: bagaimana generasi akan datang mahu menilai

Shaheeran: Harus saya paste kan di ruangan komen saudara Nadlan

Zakaria Polit: apa itu TP

Zakaria Polit: toiletpaper?

Shaheeran: True Pervert haha

Zakaria Polit: haha

Zakaria Polit: andalah TP yg sebenar

Shaheeran: saudara juga begitu haha

Snubby, Don of Anime said...

anonymous: takde aper dengan iyayy. hahaha.

tehrung: ko tak caye? cube refer pada post saudara shaheeran di atas. Hahahahahaha. Bengong2 TP.

Shaheeran: Aku dapat rasakan conversation ko tuh baru jer terjadi. Tahniah kerana korang berdua TP sejati!!!!

[re-arrange] said...

ehehe..takde updet tros psl awek petronas?? :p

ahh..true pervy..ape la salahnye kalo jadik true pervy pn..miahaha :p jangan pervert smpi tak igt dunia, smpi tak respek org len.

Aku rasa bg istilah pervert nih, takde true. kalo dah pervert, pervert gaklah! miahaha

-aku yg dah bengong wat kerja-

Snubby, Don of Anime said...

awek petronas? ade2..tunggu ler nnt. Biler dah ade idea utk menulis.

auni said...

mana dapat cool facts tu seme eh encik snubb?

Snubby, Don of Anime said...

Oh. Google kat internet byk. Tapi ade satu yg feveret, sbb die generate.

Boleh check kat http://www.hookedonfacts.com/index.htm

Sayuti said...

pervert?

tak. aku tak pervert. aku kacak je.

skian.

syukies said...

pervert? hurm.... tak salah kot...asalkan tak kaco orang lain nyer privacy....dan rights..
hahahah

#warmup.... aku sungguh merindui cenel itu.....

hahaahahahaahahah

tokey #warm-up said...

hahhaha .. syukies ! among the privileged ppl yg join .. hehe .. i miss it too .. :D

Anonymous said...

best regards, nice info Arkansas tattoo removal Free candid upskirt pictures buspirone dicount buspirone without prior prescription side effects buspirone Magnetic bracelets in new zealand by beauty club Diy heating panel solar uk