Wednesday, March 29, 2006

Korang nak jadi aper?

Kalau korang diberikan peluang utk jadi superhero/superheroin, korang nak jadi ape? Tak semestinye yg ada, nak reka sendiri pon takpe.

Hehehe. Citer sikit laa power korang nnt.

---------------------

Cool Facts!
1. Anda sebenarnye menyedut lebih kurang 700,000 daripada sel mati kulit anda setiap hari.
2. The Muppet Show pernah diharamkan di Stesen TV Arab Saudi kerana salah satu pelakonnya seekor babi.

29 comments:

[re-arrange] said...

demmit. melampau pendek.cet.

hurm...superhero? aku mau jadik invincible man. wahahahah!! >:)

Snubby, Don of Anime said...

takleh wat aper. aku try create post smalaman, tp tak berjaye masuk. last2 bile berjaye masuk, aku tulis post pendek nih, boleh lak die publish. tulis yg panjang sblom nih, takleh.

nnt dah ok bolehlah aku tulis panjang2.

suria said...

nak jadi teamo supremo... YAY!

kechi said...

aku nak jd gaban.. hahaha

iceroll said...

aku nak jadik the mask jim carrey tuh. power tp annoying. mesti org jahat geram aje.

tak pun jadik invisible man. hmm.... (keluar tanduk setan)..

with great power comes with great opportunities.

Dila said...

Mcm Jean Grey X-Men.

The ability to move things with your mind. Also the ability to read minds

Supercool. Pastu leh jadi Carrie bile marah.

danial17 said...

jd cam superman...
tak dpt spesel power yg len2 takpe, asal dpt see thru things :P

Hani Mialystic said...

nk jd supercikas
wahwahwah
caner tuh?

aaa pendek gile~

Adi Ramli said...

Aku nak jadi Golden Boy..
Heheheh..

circleinspoon said...

deliverance payne from "ticktock".

she can:
shoot a glock+be a pilot+put others before her+speak nonsense+ be realitic+be totally crazy+ooze sensibility ++she own an extraterrestrial doggy.

not that I want to be her.
but I want to be more like her.
there's an endless list of things that we can do in this life.

DewA LavaU said...

aku nak jadi space cop gaban.

nagacyber said...

Aku nak jadi NAGACYBER!!!

jess said...

leh tak nk jd princess... hihihi

h a r n i said...

i wanna be me.. better me.. yg super kaya.. yg bleh beli everything in a blink.. yg bleh shop 24/7 non-stop n duit x abis2... yg bleh wat facial all day long n duit x abis2.. yg bleh tido all day long without kena marah dgn mak.. yg bleh do everything yg skang nih restricted.. nk jadi lagik pandai dr skang.. genius! pastu kecoh satu mesia n gov bagi duit n scholarship n all the BS... wahahah

Unta@Jitra said...

Haha lawaklaa plak entry ko kali ni lan...

Aku nk jadi 1 je... power premonition paper2 dan news dunia... aku nk ushar nomo ekor dgn kuda je hahaahhaha...

Tp jd invisible man pon ok gak... bole skod eh... bole tolong org (sangat~)

Dah kate super hero tu aku nk jd ultra-super-hero aa... ade 10 power ngancam gitu hahahahahaha

1) Super Kuat
2) Hensem (hahahaha)
3) Bole Invi
4) Premoniton (newspaper je dah laa)
5) Mind reading
6) Bdn getah cam Luffy / Mr Fantastic
7) Bole kontrol api n ais
8) ahh... tatau dah nk jd ape lg...
9) Pandai (hehe) xgune kalo super hero bodoh
10) Straight... power super ghey kasi kt president die ke :P

Snubby, Don of Anime said...

takleh nak wat aper. Aku nak testing page jer sebenarnye setelah cube masuk blogspot byk kali, skali dpt publish lak. Belasah jer laa... komen ni pon, baper minit tah baru dpt send..sigh...

btw,

suria: teamo supremo tuh superhero jenis guano???

ned & Dewa Lavau: korang mmg simple, nak jadi gaban jer bile diberikan peluang utk jadi mane2 superhero?? Kasi kreative sikit laa bang. Hehehe.

iceroll: hoho, The Mask tuh menarik! Sbb boleh jadi mcm2, kire mcm Six Billion Dollar Man laa. Kalu aku the mask, aku nak transform jadi duit, pastu jual diri sendiri kat market, pastu beli mcm2, pastu tranfom jd diri sendiri semula. Muahahaha.

dila: eleh, admit it! Ko bukan nak sangat power gerakkan bende menggunakan mind tuh. Ko nak ability membaca pikiran org jer kan? Heheheh. Bahaya seyh kalu dpt kat ko tuh..nnt ko tau 'What Men Want'. Nyeh2.

danial17: Ade sesape pernah bagitau ko tak, ability superman to see thru things tuh sebenarnye, membolehkan superman melihat hantu! Muahahaha. Tak caye tanye produser Gentayangan (Indonesia) atau Seekers (Malaysia..duhhh).

honey: SUPERCHICKAS!! WHOAA~~ KEWL BANGAT! Antara power superchickas ialah..

- membebel tanpa henti, unlimited resources of topic!
- shopping secara suka hati, kerana superchickas ade purse suka hati, ala-ala pintu suka hati, tapi yg nih boleh kuar duit byk2.
- mampu mengubah diri sendiri menjadi drop-dead gorgeous, ataupon menjadi fugly (in case nak spy bf main kayu tiga ke tak)
- look dumb, enuff to fool men.
- bile ade request, sumer org patuh, tapi power ni tak berguna kalu bercakap dengan perempuan.
- dan byk lagi.. nyeh2.

adi ramli: haha, Golden Boy adalah pilihan yg menarik. Ada otak, leh hack, pandai gile babeng, chicks magnet, tapi disadvantage die, kene study 24jam. Muahaha.

cicrleinspoon: huhuhu, bunyi mcm power superchickas je tuh.

nagacyber: Tell me exactly, ape yg bestnye dpt jadi NAGACYBER!?? Superhero yg dah kawin...bosan~~ Lalalalala.

jess: Princess boleh dikire superhero ker? Boleh aa kot, but more like super-duper-important-person-but-with-no-real-abilites-to-fight-for-justice!

harni: Chup chup! U wanna be u?? Harni, u r not even a superrrr, camne leh kate u nih superhero-in? Tapi kalau menjadi 'better me' termasuk sumer power2 baru tuh, bolehlah kot. Hehehe.

Unta: Tak guna ada power tp salah guna beb. Dosa main judi tau tak! Muahahaha.

Sesape yg kate nak jadi invisible tuh, tahniah! Korang mmg True PErvert!!!

Anonymous said...

Salam dan Slmt Pagi Snubb,

Sorry kak CN tak dpt beri komen lagi sbb baru balik dari bercuti dan busy teramat2.

danial17 said...

invisible tak stealth, sbb nafas ngan body heat leh detect, see-thru la true pervert, stealth lg :P

p/s: ternampak antu pon, takpe la kut...

Snubby, Don of Anime said...

btol tuh. Kalu dah tgh skodeng, nafas mesti turun naik. Tak guna gak kalu invisible.

Kalu aku, aku pilih spiderman. Hehehe. Tatau apsal tp aku suke spiderman. Sbb boleh gayut2. Woohoo.

Dila said...

hahaha,

memang pon. Aku nak taw. Lalala

nagacyber said...

takpe la kalau jadi nagacyber bosan.. aku tau la jadi snubnosse tu kewl..

Snubby, Don of Anime said...

alololo, jgn aa majuk encik naga oii~~

Adeh, buruk perangai org tua nih majuk.

Bta said...

Aku lagi suka doremon yang dah takutkan tikus.haha

Sayuti said...

aku nak jadi 'Super Sayut'.

kacak!
gendut!
suami mithali!
boleh menaip dengan laju!
boleh membaca banyak menda!
berfikiran luas!
tahan lama! (hua hua)

dan...

boleh terbang!

naper boleh terbang? entah.. dari dulu aku nak boleh terbang. slalu tunggu malam lailatul qadar sbb nak berdoa agar boleh terbang.

Snubby, Don of Anime said...

bta: doraemon is cool~ aku suke doraemon. sangat2 suka mase kecik dulu. menghidupkan fantasi aku.

sayut: beza antara sayut dan super sayut hanyalah terbang atau... semua di atas?

Sayuti said...

itu...

aa

itu...

itulah itu.

siut, kena soalan maut.

fadhli said...

Rasanya, kita pada masa sekarang ni tak logik la dpt superpower, melainkan dengan izin dariNya.

Tapi, aku rasa logik la kalo ada orang sponsor bina Robot Voltron (Singa), aku nak jadi Kapten dia yang hensem and Macho... Huhu...

Anonymous said...

best regards, nice info »

Anonymous said...

Very cool design! Useful information. Go on! » »