Thursday, April 27, 2006

Promosi Besar-Besaran!

Sori kengkawan. Aku perlukan rehat yg secukupnya, untuk menjana otak kreatif nih. Skang aku tgh pening gile2, takleh nak memikir mende2 yg baru dan canggih. So aku rase nak berehat dlm seminggu dua. Mungkin sampai akhir bulan.

Insya Allah aku akan sambung tulis blog lg.

Sementara tuh, korang boleh bace novel karya drpd aku kat Kapasitor.net . Dah ade 2 citer tgh nulis. Satu citer mistik2, satu lagi citer thriller. Citer jiwang? Nanti akan ditulis. hehehehe.

Citer mistik tuh tajuk dia: Akhirnya Jo sudah tahu... (klik link utk terus pergi dan bace). Mengisahkan 2 org kawan tgh lepak2, pastu kene kaco, pastu..akhirnye diorang dah tahu. Hikhik. Try aa bace. 4 chapter jer, tulis sikit2 dulu. Tak sedap kalu boleh repair.

Citer Thriller ni pulak tajuk dia: CON (klik link utk terus pergi dan bace). Mengisahkan sekumpulan conman (kaki tipu pro), 3 org kesemuanya, yg menipu duit org menggunakan cara keji tapi bijak. Novel ni aku baru start tulis, so jgn ketinggalan lah.

Ok itu je kot. Saje nak promote kat korang. Jangan risau, citer aku tulis masih menggunakan style aku kat blog nih. Korang takkan terase mcm skema sangat. Trylah. Bace, Komen dan Vote di sana yaa~~~ Macih.

Sementara tuh... kasi aku sambung baring2 rehatkan kepala yang pening...

7 comments:

Funneh said...

Jadik penulis skang bang? Freelance writer? writer for hire? nice!

Anonymous said...

GAY

Anonymous said...

penulis wasiat bile lagi bang? alang2 menulis

Snubby, Don of Anime said...

huhuhu. dah lame aa menulis. korang je tak pernah nak jenguk kt situ. tak mengikuti perkembangan. haha.

wasiat...emm.. no komen. insya allah.

girlfriday said...

tringinnnnnnn nak tau sebenarnye mmg moto tu tercabut parts ke ape? skiannn :D

Zer0k3wL said...

hahah..lan..ko nak jadi penulis novel ke ? apsal takder citer pasal benda2 ITU..baru laa pembaca byk sket..sex sells!! kamon bebeh

Anonymous said...

Cool blog, interesting information... Keep it UP » » »