Thursday, May 18, 2006

One Rule... DONT LAUGH!!!

Selingan seblom bahagian 4 update. Hehehe. Sikit lagi nak abis taip, so expect dlm mase 24 jam lagi.

So aku ade video youtube yg kelakar gile utk korang. Thx Sab pasal pass url kat aku. Aku jarang sebar2kan stuff dlm internet, tp kalinih terkecuali, pasal ia berjaya buatkan aku gelak mcm orang gila pukul 4 pagi!

http://www.youtube.com/watch?v=plSfKHZZwZ4

Klik Link kat atas utk tengok.

Klip ni dalam bahase jepon, tp korang tak perlu bahase jepon pon takper. Basically, ianya sebuah tv show/ game show, diorang tunjuk video sorang mamat sengal ni belajar English, dan peserta (pelawak dlm kes game nih) tak dibenarkan gelak. Kalu gelak, kene denda. Tapi, aku rase kalu aku jadi peserta, konfom tibai gelak tak ingat dunia. Sah-sah berpuluh2 denda aku kena.

Tak cukup??? Dont worry, ade satu lagi. Silent Library Game!

http://www.youtube.com/watch?v=6wzMJ_RdgHg

Klik Link kat atas utk tengok.

Yg ni klip jepon gak, orang yg same, tapi game yg lain. Rule masih same, Jangan gelak! Kalinih pasal game denda dlm library. Ade 6 kad, satu kad adalah kad denda. Stiap sorang akan amik kad pilihan masing2. Seblom tuh, bentuk denda diberitahu awal2. Bile dah ready, semua akan terbalikkan kad diorang, sape dpt kad denda, kenelah! Tapi lucu giler pasal kene tahan-tahan gelak lagi, nnt kene sound ngan org library lagi. Waduh.. tak tahan aku gelak...

Enjoy the videos (dan aku menyambung tulis bahagian 04, nyeh2).

---------------------

CoolFacts!

1. 91% daripada kita MENIPU selalu.
2. Di Jepun, restoran mereka tidak menerima duit kopi (tipping).

8 comments:

shaheeran said...

Hahahahahahahaha...
Hahahahaha...
Bodozzzzzzzzzzzzz...

Aku gelak sampai keluuar air mata OK! Aku paling suka masa dia nak translate "100" ke dalam English... Hahahahahaha...

Yap Ah Boon said...

Hahaha...gampang nyer lawak jepun.

[re-arrange] said...

owhh..aku rasa da penah tgk..

ni lawak yg nineteen..tenten.. tententententen... kan??

Snubby, Don of Anime said...

aku sediakan 2 link. satu lawak tententen tuh. satu lagi lain. so rajin2lah menjenguk.

mangifera said...

adeh...internet UTP bengom. so, tak dapat la nak tgk. T_T . /me tunggu bahagian 4.

Anonymous said...

Enjoyed a lot!
»

Anonymous said...

Very cool design! Useful information. Go on! Info on interior designer prescription sport eyeglasses nude teen Company incorporation offshore Acuvue 2 colours enhancers singles stationery wholesale australia hard drives best prices Crazy black milfs black jacket fulton county divorce record georgia divorce lawyer lake county divorce scientology http://www.circuitbreaker0.info junior scrabble rules grounds for divorce in california free download mp3 media player 1800 camcorder camera dc konaki still video divorce pension

Anonymous said...

Excellent, love it! Discount valium carisoprodol maternity clothes Breast enlargement safely Adipexdoes adipex travel mexico 2006 olympic hockey Wellbutrin eating disorders reviews detectors radar Lift chair heavy duty Debt consolidation program ak gmc safari accessory pharmacies http://www.food-safety-kitchen-inspectors-in-ri.info