Thursday, March 12, 2009

Update la sengal!!! bak kate effi.

Jawapan drpd aku:

Hahaha. aku nk update la nih. kasi can aku bernafas dlm udara segar setelah sekian lama bernafas dalam lumpur. Apepon skang aku dah tak berada di terengganu, bisnes still running, tp aku tak jage kat sana dah. sudah letak orang jaga kedai~~ jiwa aku belum sesuai lagi dengan terengganu, maap!

Kini aku dah kembali duduk bangi semula, dan dah kerja di bangi juga. Bidang I.T, kire tak sia-sia gak laa aku belajar kat UTP dulu. Alhamdulillah...

Antara update terkini pasal aku:-

1. Sudah single!! (penting ni, sbb tu letak jd point first hehehehehehe, so kamon gals, chase me ah~~ poyo la plak)

2. Aktif menyihatkan diri (di samping menguruskan badan hahaha. Effi!! ko takleh kutuk perut aku lagi laa pasni. Tunggu laa kau.)

3. Berkecimpung dlm bidang Aikido. Walaupun tak mungkin jd Steven Seagal, tp aku tak kire. Syok woo.. dah 2 orang aku berjaye tarik join (kalu Multi Level Marketing nih, aku dah boleh kaya hahaha, sibbaik bukan).

4. Menambah kenalan baru, fewitt.

dan paling penting...

5. Bersiap sedia utk cerita seterusnya~~ nantikan Part 1: Bila Taufan dan Ribut sudah berlalu~

amcam? amcam? hehehe...

7 comments:

s.c.h.u.l.t said...

effi,mari sama2 tunggu perut snubby ramping~~ muahahaha

easternC said...

wah suda come back...
da tau ko da balik bangi... tapi pelik tak update2...
akhirnyer... ader pon... whee ~

Snubby, Don of Anime said...

itu pasal, aku tgh menstabilkan diri. dan mengumpul bahan cerite utk diceritakan. huhuhuhu.

Dils said...

bile ade 5 posts (at least dlm sebln) aku akan panggey ko pemblogger dan ko layak utk letak interest as blogging.

Hahaha.. 5 posts dlm seminggu adalah pemblogger tegar.


Aku ade je di sini utk komen jika mahu/perlu.

Snubby, Don of Anime said...

hahaha, ok dils. kasi can kat aku recovering dulu. huhuhu.

Farah Wahidda said...

wah...selamat memblog! akhirnya yg dinanti telah tiba. status: single. menarik :p

uena said...

ok. finally found and linked ur blog!!
phewww~ penat sungguh carik2.. selongkar2.. :P
waiting for more interesting story from u, en snubby!!

/me ske tulisan en. snubby.. hehe:)