Sunday, October 05, 2008

Hari terakhir ku disini...

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua...

Camne dengan raya korang? Best? Meriah? Banyak dapat duit raya? Atau byk kasi duit raya? Hehe...

Well, aku akan berangkat ke terengganu harini, mungkin seminggu dua takde internet. So terputus hubungan komunikasi virtual dengan korang semua. Kecuali yg ada no fon aku lah. 

Truthfully, hati aku memang berat sangat nk melangkah ke sana. Sangat berat. Sebab tu aku terase macam pemergian aku ni seolah2 'kematian' aku. Tapi bukan dlm maksud yg buruk. Maksud aku, bila aku dah pergi, i wont be the same Snubnosse ever. I will change everything sad about my life. Masa untuk berubah, tapi aku memang susah sket nk terima perubahan dlm hidup. Guess thats also have to change...

Kepada sahabat handai yg memberi semangat untuk aku, baik sahabat lama mahupun yg baru, aku berterima kasih sangat2. Kata-kata korang mmg tak akan dilupakan. For every word that have spoken, i take it very seriously. Aku akan tunjukkan pada korang, betapa mampunya aku untuk menjadi yg terbilang dan gemilang. Bila tiba masa tu, aku akan pastikan korang mendapat balasan baik drpd aku! Jangan malu2 untuk igtkan aku pada masa tu. Take my words n hold on to it.

Aku akan bekerja sungguh-sungguh demi masa depan aku, keluarga, bakal-isteriku, dan kawan2ku! Aku akan rindu korang semua daripada jauh! 

Semoga doa korang untuk aku, dimakbulkan Allah.... ameen.... 


10 comments:

kechi said...

bro..aku terasa sedey dowh ko dah nak gi.. aih.. aku doakan semoga ko berjaya kat sana..jgn lupa geng ko yg dah tua kat cni.. orait?

insyaAllah,kalau tadak papa2, ktrg akn drop by kt sana..

akhir kata.. SELAMAT MAJU JAYA, USAHA TANGGA KEJAYAAN.. we will alwiz behind ur back..

Snubby, Don of Anime said...

tq ned. huhuhu. aku tatau baper lame kat sane, mungkin selamenye.

Anonymous said...

hmm..you wrote as if you're going to the north pole lol.. come'on chill out =)

IkraamTorres said...

salam raya =)

Snubby, Don of Anime said...

i am going to the north pole. hahahahahhaa. more like east pole LOL

Obefiend said...

gaya kechi cakap macam ko dah mampos repot karam dan terbakar je snubby

wahahaha.. apa la kechi.chil chil. go take some weed! hahaha

selamat sangap di ganu. tapi takpe. kalau bosan leh je pegi pulau redang atau perhentian. kalaulah ada kerja di ganu mmg gua pindah sana. amat slow pace dan tenang. yntuk orang tua babi macam aku ni ganu mmg tempat idaman!

Snubby, Don of Anime said...

effi, meh la datang sini keje. aku tolong ko carikkan keje wakakaka. kita rosakkan ganu bersama2!!! biar mereka tahu tidak semua orang tua tak berguna hahahhaa.

easternC said...

cam menarek jer... ader post utk org jobless cam aku tak? wakakakakakaka

Farah Wahidda said...

nape tak update lg?

circleinspoon said...

kerteh mall? manalah tu...

yosha. long time no see. selamat memulakan idup baru. terengganu ok wat. buhsan2 bley g pulau perhentian/redang g main2 ngan anak jerung, mak jerung...

insyaALLAH kalo aku g perhentian lagih bulan 4 nih, ktrg g carik sr km nih. eh jap, kuala besut ngan kerteh jauh tak? fail aku peta terengganu