Thursday, July 05, 2007

Jom sepak buah kelapa!

Aku terjumpa game ni pastu rasa syok lak main. meh lah korang cube dapatkan lebih drpd score aku.. huhuhu.

Game die simple jer, korang kene sepak buah kelapa tu sejauh mungkin. Key dia cume tekan mouse di saat yg betul (angle, tinggi apa sume), ala2 game pukul penguin, sapa plg jauh dia menang.

try la beat score aku.. klik bwh utk main:

http://totebo.com/mko.php?c=qBorsBosBousBorFBoUBopBFossqso7NhGouBsq

18 comments:

Anonymous said...

best!! best!! already beat your score.. hurray!!

sitilina said...

siot. langsung xretttiii!!!

Snubby, Don of Anime said...

hehehe, ade replay kat situ, boleh tgk camne aku buat lalalala. btw anonymous,ko tak post score ko, so aku assume ko tak beat lagi laa~ nyeh2.

stakat ni aku baru dapat 44++ gitu.. tak igt baper.

Snubby, Don of Anime said...

http://totebo.com/mko.php?c=qBorsBospousporFBoUBopBFossspo7NhGouBup

4441 score terkini.. huhu.

Anonymous said...

snub.. aku score 4553.. ni prove nya.. http://totebo.com/mko.php?c=qBorsBossoursorFBoUBopBFosttroHh8SMOMMmoupuU
tp rekod telah dipecahkan by my hubby.. takleh jd ni

Snubby, Don of Anime said...

haiyoo... sudah pecut ka? ceits..

Anonymous said...

http://totebo.com/mko.php?c=qBorsBossoupEorFBoUBopBFossuuoIONbSmouBut

Anonymous said...

http://totebo.com/mko.php?c=qBorsBossousuorFBoUBopBFosEFpoKP8M7e6ZMSousBU

My name is Optimus Prime

Hahahahahahahaha

Anonymous said...

hehe..maih2..challenge aku nyer score lak.

http://totebo.com/mko.php?c=qBorsBosqourForFBoUBopBFosurFoIONbSm1ZNyouqtu

Snubby, Don of Anime said...

hebat2 laa korang nih. huhuhu tak terlawan aku.

Anonymous said...

http://totebo.com/mko.php?c=qBorrsosUotUuorFBoUBopBtosstqoCnT36ouBqu

Ni aku punyer.... huhuhu

sitilina said...

oi bird77!

cerberus said...

http://totebo.com/mko.php?c=qBorssosBousrorFBoUBopBEosstEoHS6GS6h7ouBFp

Anonymous said...

http://totebo.com/mko.php?c=qporsBosroupUorFBoUBopBFossFEob31CAmZouBFF

Anonymous said...

http://totebo.com/mko.php?c=qporsBossourBorFBoUBopBFostEpoR3MSmoupFs

Anonymous said...

http://totebo.com/mko.php?c=qBorsBosBousuorFBoUBopBFosutrob31CAmZouqEE

circleinspoon said...

ada lagih satu game lebey kurang gini..tapi dia tendang orang yg tgh layuh beskal ;p

Snubby, Don of Anime said...

game nanaca crash kan? hehehe.