Friday, June 22, 2007

Grapevine Gathering: Tumpang post.

Tamat sudah gathering, terima kasih diucapkan kepada semua yang berjaya menghadirkan diri. Kepada yang tak dapat datang, next time make sure korang free2 kan diri (ntah bile la next time tuh). Kerjasama korang sume amatlah dihargai, memang walaupun lama tak berjumpa, tapi semangat tu ada, dan kita masih lagi synch dlm membuat kerja (tukang bakar, tukang kemas, tukang shopping dll). Syabas2. Kalu ade ape2 cadangan atau kritikan, bolehlah sambung je kat komen dlm post nih.

"Ehem2. Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua.

Adapun post saya kali ini bukanlah utk menyambung tentang Saka Part 3 tetapi ingin menyampaikan satu pengumuman penting! Pengumuman utk...

Ahli2 Grapevine yang tercinta. Kalu anda memang grapeviners, maka anda tahulah apa maksud saya. Kalu anda bukan dan tidak ada kena mengena, maka leh abaikan post ini. Ini cumalah post menumpang kerana saya tak tahu nak letak kat mane dah. Sini plg senang. huhuhu.

Saya ingin memberitahu, bahawasanya, tentang Grapevine Gathering: Reunion yg dicadangkan dahulu akan tetap berjalan. Akan diterajui oleh saya, syukies dan kasabian sendiri.

Berikut adalah cadangan untuk Gathering:

1. Diadakan pada 30hb Jun 2007 bersamaan hari Sabtu.

2. BBQ kat rumah saya je (sebab ade kawasan lapang depan rumah),Bangi. Ataupun makan ikan bakar kat Bagan Lalang. Pendek kata, gathering ni takyah stay, sehari dah cukup. Sekadar utk melepaskan rindu dendam dengan member2 lame n bertanya kabar.

3. Masa, boleh buat start petang sampai malam. Asalkan bukan tengah malam.

4. Aktiviti, sesi borak2 dah cukup. Sebab masing2 lama tak jumpe, pasti byk citer nk tau.

5. Bayaran: Rm20 sorang. Kalu bwk pasangan, jadilah rm40. Kalu bawak anak, kita kasi canlah, rm5 sorang anak (yang saya pasti, mesti takde lagi yg mempunyai anak berumur 12 tahun ke atas huhuh).

6. Sile berikan confirmation anda dengan segera. Selewat2nye, 28hb Jun bersamaan hari Khamis utk tujuan pembelian barang2/persiapan yg sepatutnye. Gathering akan dijalankan sekiranya berjaya kumpul plg kurang 10 orang. Less than 10, kite buat lain hari.

Apa kata anda gviners? Boleh reply dlm komen kat bwh ni, atau email, atau ym je. Terima kasih di atas perhatian anda. Sekian."

26 comments:

Nik Faris said...

aku join! kalau boleh nk kat bangi...

first comment!

Soraya said...

nk join. dont care anywhere. asalkan gath tu jd :)

Snubby, Don of Anime said...

sudah 6 orang.. including aku, mangifera, syuk n kasab

duit rm20 tu nnt aku collect (mungkin datang sendiri, mungkin mintak sape2 yg dekat collectkan).

Emil said...

o/ can i join plz kthnx

kechi said...

bedal saja lah labu~~ wakakakakaka

emil zye said...

hahahaa...kalo xde transport nk gi cmne ek...heheh...ade org nk tumpangkn x? =p

Snubby, Don of Anime said...

lagi2? di mana yang lain? tido ka?

takde transport kalu, bagitaulah ko duduk katner. kalu dekat leh aku amikkan. kalu jauh, kite leh ajar cara pengangkutan awam terbaik di malaysia. huhuhu.

nik amir aka orangmati said...

nk join! leh x?

nik amir aka orangmati said...

nk join! leh x?

Snubby, Don of Anime said...

bleh2

axim said...

aku tumpang keci aje~~

khairul said...

Saya ingin join... leh gak kat bangi... umah kat shah alam... takder transport :p snub amik aku kat stesen~~~ thee hee can aa??
aku ada... 8 anak angkat... sumer sebaya ngan aku :p

Snubby, Don of Anime said...

stesen komuter? no problem sean.

zerokewl said...

whee~ beat me up scotty..boleh join ?

Snubby, Don of Anime said...

boleh anon, boleh.

Snubby, Don of Anime said...

stakat ni list konfem dah lebih 15 orang.. menghampiri 20. list yg menunggu utk dikonfemkan adalah dekat2 10 orang. List yg tak dapat datang ade less then 10.

Sayuti said...

dear snubb,

i refer to our phone conversation. regrettably, i will not be able to attend the above said gathering as i have prior appointment with my in-laws on the said date. please convey my regards to everyone who attended.

your understanding is very much appreciated and i apologize for any inconvenience caused.

thank you

Snubby, Don of Anime said...

mak aih skemanye ko sayut. takper, aku paham. hehehe. nanti2 kalu ade gath lagi, harap2 dapat joinlah.

:)

nur_za said...

InsyaAllah, aku join..

khairul said...

luper lak... kalau leh start awal sket ar... sbb aku nek train n mebe there are others yg nek train gak... mlm2 nnt tak pat balik wuuu~~

Genjo_Sanzo said...

I'm in..
But will come a bit late (maybe 8.00 p.m or 10.00 p.m).

khairul said...

pertanyaan kepada syuk... anda ingin battle magic?? sesaper ingin battle magic?? Bawalah deck anda n lets playtest!!! kalau ader org nk bwk gitau ah... aku malas aku sorang jer bawak hehe

easternC said...

alaaa... naper harini aku baru tau.... damn.... furasuterated... ~

khairul said...

Hahahaha~~
1)Thx snub for organizing the gath and picking me up at the commuter station
2)Thx Tesla for sending me half way home (but when i reached the station, the next train departure will be at 6:11 a.m. next morning... sigh~~)
3)Thx Iyayy for revealing the truth behind those ehem trousers haha
4)Thx Zye, Syuk and Marquis for a short but great game of MAGIC two-headed-giant
5)Thx for tukang bakar yg bersilih ganti hehehe, even though you guys were not the one who marinated the chicken... itll taste worse if Anon's the one barbecuing them JK
6)Last but not least, thx for Lilo coz you didn't remember me T_T

Snubby, Don of Anime said...

hehe, ur welcome.

Sayuti said...

buat aa report aper2 sket. kurang2 yang tak gi, tau apa yang berlaku.