Tuesday, August 07, 2007

Promo Promo Promo!

Assalamualaikum dan salam sejahtera kawan2 sekalian! Lama tak mengepost kat blog sendiri. huhuhuh. Tak sempat2 deh. Kalinih aku taknak post mende lain sangat, kecuali promo2 ttg website member. Kasi up sikit diorang. Harap2 korang kasi supportlah.

First, aku nk bagitau yang aku ade bukak
kedai tudung secara online kat http://tudungku.fotopages.com . Sile2lah melawat kalu nk beli tudung tuh. Stakat ni tak byk lagi, tp insya allah aku akan letak stock yang mantap2. Harga pon aku jual dengan harga Kota Bharu, bukannya harga Kuala Lumpur. So murah lagi daripada mana2 tempat yg korang slalu beli. Pos pon free (semenanjung) dan kalu tinggal dekat2 aku mcm area Bangi, Kajang, Putrajaya, Seri Kembangan, Serdang, aku gi hantar sendiri jer nnt. Bwh ni antara contoh gambar yang aku upload...

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Jangan luper jenguk2
kedai aku tu yer! --> Tudungku.fotopages.com

Oh.. ade satu lagi kedai, bukan kedai aku, tapi kedai member aku. Kalu aku jual tudung, dia jual baju2 budak branded mcm oshkosh bgosh, guess dan lain2. Aku slalu gak beli ngan member aku ni (tp utk adik2 laa, mane ade anak lagi). Korang leh tgk kedai member aku tu kat sini -->
Pick-A-Dress

Secondly, aku nk bgtau korang,
kapasitor.net, tempat orang2 amatur mcm aku berkarya dah pon dinominatekan untuk award WSA (World Summit Award) dan APICTA (aku tak sure ape maksud die) mewakili malaysia dlm kategori e-content. Main produk kitorang adalah sistem kapasitor.net tu sendiri dan juga Prasasti! Content dalam Prasasti makin bulan makin fresh, so kalu korang ade masa utk buang masa kat opis atau rumah, baiklah korang buang masa dengan membaca Prasasti tuh.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Thirdly... kalu korang kaki game, aku slalu lepak kat satu forum nih. Namenye..
GamesSyok. Seperti namenye.. mmg byk game2 flash yang syok2 utk dimainkan.. tp awas! orang kat dalam tu sumer hebat2. Aku yang hebat pon dapat cilok berape je no. 1, itupun kene rampas balik... Rasenye dah habis max skill dah aku main. payah btol.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Akhir sekali, aku nk promo satu forum khas utk bbdak utp (tapi rasenye orang luar pon boleh masuk gak).
UTP.net.my -- Unite the people! Forum ni merupakan satu forum utk mengumpul bbdak utp dalam dan luar (masih study dan grad) supaya ikatan kite tak terputus. Memang dah pernah ade sblom forum utp, tapi sume bz. Aku harap kalinih kitorang berjaya maintain sambutan tuh, dengan cara, korang lah kene beri sokongan! (maksud aku bbdak utp). huhuhuhu.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


itu jerlah aku nk promo.. jgn segan silu bertanyekan pada aku ape2 yg korang tak paham tuh k. thx.

3 comments:

nur_za said...

oh tenkiu sbb promote kedai aku kat sini. hehehe

Snubby, Don of Anime said...

ur welcome yong. hehehe.

syukies said...

utp.net.my taleh register
....