Friday, March 09, 2007

Prasasti dah siap~~~









Yeah sori laa kawan-kawan sebulan tak update blog. Sebenar-benarnya aku bizi nak terbitkan ezine Prasasti isu satu nih. First time lah jadi editor... jadi banyak menda aku tatau nk buat dan terpaksa belajar satu-satu. Alhamdulillah, berjaya jugak dengan bantuan Jojo Kapasitor yg memberi sokongan padu secara teknikal, dan mental.

Prasati nih adalah satu majalah online yang aku n geng2 kat http://kapasitor.net strukturkan utk memperhebahkan kewujudan novel2 amatur kat website tuh. Tapi personal objektif aku, nak menggalakkan orang kita membaca. Korang leh download prasati ni sbb ianya percuma, kitorang tak charge aper2 pon. Klik kat iklan kat atas nih, atau pergi jer kat link di bawah.

http://kapasitor.net/ms/dloads/view.asp?id=16

Apepon, memandangkan isu satu dah kuar, dan aku pon dah tau camne nk buat utk next2 isu, jadi lepas ni aku takdelah super bizi lagi. Meaning, aku boleh update blog seperti sediakala. So stay tune, dan jgn luper download Prasasti #1 keluaran MAC!!!

4 comments:

k said...

thanks for the e-zine dude. will be looking forward to read it later.

have fun in words as you my friend is one heck story teller. haha

Snubby, Don of Anime said...

tq2. aku biasa2 jer, takdelah story teller mane pon..

ILynn said...

yeaaaa
snub dh balikkkkk

circleinspoon said...

okkay, aku tolong sebar2kan menda nih. no hal punyer