Friday, February 02, 2007

Tolong aku sikit kengkawan.

Aku nak mintak tolong sikit. Aku tengah main game Dark Throne nih, dan memerlukan askar2 yang banyak. Huhuh. So ape yang aku perlukan ialah, korang klik link kat bawah nih, dan klik pada gambar perkataan mane2 sebanyak 2 kali. Nanti dapatlah aku askar2 hehehe.

Anyway, kalu korang berminat nak main, register jer lah lepas tu. Percuma jer pon. Aku tak kisah korang register ker tak, yang penting nk mintak tolong korang klik aje. Hihihi.

Klik sini, page Dark Throne aku.

16 comments:

[re-arrange] said...

done.

sedang register. nnt klik ler aku nye link plak. :P

/me mencarik game lain selepas The Mafia Boss and Slavehack takleh access dr utp.

Snubby, Don of Anime said...

aku skang tgh main 2 game. The Ninja-RPG ngan tribalwars. Tatau ler ko leh access ker tak. Tapi rasenye ninjarpg tu boleh jer. game Naruto tapi dalam textbased, cool jugak!

btw, tq beb!

[re-arrange] said...

tanak byk2. pening pale :P

nih link aku plak. demm aku silap dah bine housing awal2. byk lak untrained citizen. bodo.

http://www.darkthrone.com/recruit.dt?uid=V30243I30328J30379X30379E30260N30226H30311

Snubby, Don of Anime said...

aku dah klik dah link ko. huhu. tapi tak register lah since aku dah start main.

mangifera said...

aku dah lama main dark throne. nak activate balik la account. hehehe.

btw, aku dah klik dah. selamat main.

mangifera said...

aku ada idea, jom wat alliance nak? dulu2 aku main aku join alliance, so takder la kantoi barai kena "rogol" dgn orang lain.

nak wat alliance tak?

Snubby, Don of Anime said...

boleh gak. hehehe. jom2.

[re-arrange] said...

haha alliance GV! nice one :P

ciss nyesal beli housing awal2. tros takde duit nk train. demm..

Snubby, Don of Anime said...

ko buat baper orang miner? pergilaa atk sape2.

eh2 sini jd tpt discuss lak. huhuhu.

U N W E L L said...

rajin2 recruit.. leh dpt free 250 citizen.. cari dtar tok memudahkan recruit.. :D

Farah Wahidda said...

saya dah klik! heehe

mandelism said...

oi senaab. wakakka
sihat? berdekad tak dgr khabar. erm, aku dah klik, tapi tak reg..

xtau how to play -_-!

Snubby, Don of Anime said...

oi mandel! ape kabar? aku baru jer sihat balik drpd sakit yg panjang, kjekekeke.

takper2. thx ler klik. takyah register pon takper.

ILynn said...

snubby..di manakah ko.
aku merinduimuuu
update laaa

Sayuti said...

ko wat la autoclicker sampai kena ban.

Hafiz said...

Akum.... wei bleh tolong x... cam ne arg nak jadikan blog aku senang nak dicari orang atau mudah orang nak search blog aku x kire la melalui yahoo, google dan lain2.... email kat aku..:fiys_peaces@yahoo.com