Monday, December 04, 2006

Aku mintak maap.

Mungkin nanti aku akan ada cerita utk ditulis kat sini.. tapi buat masa nih, aku terpakse mendiamkan diri daripada masyarakat. Demi untuk menenangkan diri daripada masalah yang tak putus-putus datang. Bak kata sorang bijak pandai... "Masalah takkan datang satu per satu, sebaliknya berturut-turut."

Bukan nak mengeluh atau apa kat sini, tapi diamnya aku adalah supaya aku dapat setelkan masalah tanpa ada distraction lain. Jadi diharap korang semua bersabar menunggu cerita baru aku nanti...

Insya Allah.

dan minta maaf yer...

6 comments:

mangifera said...

snubby,

take your time. setiap masalah ada penyelesaian, cuma kena cari saja penyelesaian tu. gud luck with your problem, kalau perlukan consultancy, cariklah aku kalau dirasakan dapat membantu.

Anonymous said...

btul2...lek2 snub...kalo bosan,aku dh stat cuyti...kul 6 nnt nk jog...tp bkn kat TTC r...kat balapan kat 15 tu...nk join joom r....

-sejhok-

Anonymous said...

Ujian dtg daripada-Nya...kepada dialah kita berserah :)

ILynn said...

snub
i think i know how u feel more or less
coz i've been through a lot in my life too
but in the end kan...u just have to do the things that makes u happy
and u have to ask urself...r u happy now?
if not, take attention on ur surroundings
Allah give signs in many ways
a lot of ways
=)

circleinspoon said...

3B=Bertenang, Berfikir, Berdoa.

Fighting!

Anonymous said...

time heals everything....just take your time,dude!!

-mizz_aszni-