Monday, November 20, 2006

My New Ride, Wooohooo!

Memula skali, aku ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada korang yang sudi datang ke open house aku tempoh hari. Kedatangan anda semua amatlah dihargai. Lainkali aku buat, yang tak sempat nak datang tu bolehlah turun yer.

Aperpon, sekarang aku bergembira kerana dah dapat kereta baru! Yeay! Walaupon second hand, tapi belasah jer laaa, dah murah. Stakat nak pakai 3-4 tahun jer... pasni insya allah kalu ade rezeki baru pakai brand new, btol tak?


Photobucket - Video and Image Hosting

Amcam?? Dasat tak??? Huhuhuhuhu, mati ler aku abis duit isi minyak jer.... kehkeh.

Ape2hal nnt aku update citer baru. Insya allah, kalu ade. Hehehe, nantikan~~~ (Nana kawin pada 18/11 arituh, sbb tu aku buat open house. Kenapa? Tah ler. Terase nak buat open house di hari perkahwinan orang, Huhuhu).

Oh, dan aku skang tengah demam! Cipet sungguh.

36 comments:

Anonymous said...

maafkan aku yg jahil pasal kete ni.. kete ape yg ko beli ni snub? kehkehkeh..

semoga ko cepat dapat aweks baru dengan kereta sport baru ko nih..

Anonymous said...

nice ride! biler nk bawak jalan2 nie? jangan ler bawak awek jer babe

syukies said...

wah
dah ada kete baru. power la ko
jeles lak rasanye

Snubby, Don of Anime said...

name kete nih.. toyoto celica model '92. dah lame dah... xpower pong... :p

[re-arrange] said...

uhhhh wtf???? kete baru??? celica???? 92???? arghhH!!!!

baper reger? camne ko dpt duit beli nih? arghhhh jeles tahap max!!!

taqiyuddin bakir said...

laaa awat tak habaq nana kawin 18/11.. kalau idak buleh aku gi crash wedding dia jadik guerrilla photog

nagacyber said...

FUHHHH!!! GILER REMP-IT SYIALLLLL~~!!!!
lawa color dia.. tapi rim tu kalau putih lagi lawa.. huhuhu.. takpe, nanti aku tolong usha2 kan racun2 untuk baby baru ko ni yer.. tunggu~~

Snubby, Don of Anime said...

tak mahal ler.. seposen dua pose jer... senang nak carik seposen dua posen ni. hihu.

taqiyuddin bakir said...

anyway, lawa la kete ko, macam sang saka hitam kuning. masuk dengan ko nyer iconography toyol tuh

taqiyuddin bakir said...

aku nak belik kereta fancy mancy nih jangan harap lah. nissan sunny 13oy dah la. ader ekszobers bumpers. kalau langgar tembok dengan kadar sederhana pun ok lagik. tapi wei aku nengok savvy langar wira arituh wei. savvy tuh comot skek jer. wira tuh remuk cam langgar lori.

Snubby, Don of Anime said...

aku pon tak terpikir nak beli kereta fancy mancy.. tp tetibe ade rezeki plak! murah, mudah, dan cepat. aku rembat jer lah.

savvy mmg kuat.

girlfriday said...

hihi...bidadari... tatahan!

Snubby, Don of Anime said...

Hahahahaha, bidadari tuh sebenarnye name kamera fon adik. Mase tu nak antar die gi skolah, SPM. So die snap laa kejap. Pastu aku soh dia tranfser ke fon aku... dan kebetulan name fon tu bidadari, so name gambar tu jd bidadari gak.

tp ok wat~~

hani said...

eeeeeeee jelessss

xkire kene bwk ktrg g jln2 gk. >:P

Snubby, Don of Anime said...

kitorang tu sape???? hehehe.

Anonymous said...

zac nak gi cari snub ajak aku skali.. :) rindu ar sunabi sama yg cute.

-aswad-

Dila said...

uits.. sori tak sempat ke open haus arie tu.

Are.... kete baru plak dh. :P ish ish.. memcm baru.

Sayuti said...

WOW! KUNINGNYER!!!

gigi

Snubby, Don of Anime said...

memacam baru? mane ade... sikit2 jer baru~~ hehehe.

kuning tanda diraja. kete aku leh transform jd avatar aku, dan kendian avatar aku leh transform jd kete aku. Tak caya? tunggu Transfomer the Movie 2007 ni, kete aku salah satu the autobots nye geng. Hehehe.

mangifera said...

huhu~~~

celica tu. kaler asal kaler putih kan? ke kaler lain? cun siot. nampak sporty.

btw, sorry la tak dapat datang aritu, aku kedemaman selepas berlari-lari dalam hujan selepas balik kerja hari jumaat tu. esok pagi terus tak dapat nak bangun, kepala rasa cam tersangkut beban seberat 30 tan. huhu~~

squallion said...

drool~~

Snubby, Don of Anime said...

wah, terer ko dueng, tau ko originial kaler die putih ek. demam? takper2.. aku pon demam gak arituh. hehehe.

woit jgn drool kat kete aku lame2, basah abih weh. hahahaha.

Anonymous said...

Ala imitation je tu (menjuihkan bibir tanda cemburu)

Jom race time peak hour kt KL jln bukit bintang ke jln hang tuah ke, jalan pahang ke... mkn asap ekzos ex-5 aku je hahaha

Tp nice aa celica... demm lah lu... baper cuase cude beb? (xigt aku sape wat lawak batch kite dlo CC = cuase cude... buduss)... kasi tech spec sket...

nagacyber said...

aha.. aku tanye lan dia pun tatau tech spec kete nih.. tapi kalau cam lan cakap, 2.0 turbo yg baru dipasang, most probably pakai engine 3S-GTE, dapat menghasilkan 200 kuasa kuda kepang

Anonymous said...

Lan, mana ko jumpe mende tuh? motor trader ka?




Macho

Snubby, Don of Anime said...

tak ah. thru contact2 member2.

Anonymous said...

wow!!! aku suka kaler kuning..
ko amik keta sebab kaler ke, model ker atau ko memang nak pakai keta sgt...!!!har..har..har..anyway aku suka ar keta cenggitu...baikkkk punyer

Snubby, Don of Anime said...

sbb nak pakai kete sangat.

the 11th alphabet said...

alo bang, wau pimp my ride la kete abang.

sorry beribu2 sorry bang tak dtg umah itu ari.. aku demam teruk..

wau.. new ride.. bulan depan nanti aku dtg lepak nak test drive boleh :)
hehe..

eross said...

nak nyibuk gak...
lawa seh kete ko, kuning hitam tuh..huhu,teringat lak aku kat kete kelisa limited edition kuning hitam,cun2~~

mangifera said...

LOL. aku pernah tgk the same celica (same model) masa aku internship dulu. tiap2 aku tgk. masa tu teruja gile sebab celica tu kaler putih. memang sleek habis.

aku rasa celica paling lawa kaler putih, just blindly teka je. apapun, nice ride. /me berazam membeli mini copper atau ford focus ST. keta idaman.

Jaqas said...

wah2 cun~!~!~! kale kuning/hitam sungguh sporty~ celica tuh, mmg superb. model ko nih 4wd ker ff?engine 3s-fe ker 3s-ge?mau 140~165hp nih..tp 2.0L engine..minyak mahal, roadtax pon mhl..huuu...nonetheless, gorgeous car bro ;)

Anonymous said...

erk..haha...lawa tu lawa..hang reti ker bawak..hik3...

kalo reti bgusla..kalo dak..haha..belaja2 la yer..

=p
[taratara]

Anonymous said...

bergaya saudara nampaknya, ehehe

eross said...

bile nak update nih
bohsan dah aku ni asyik tengok muke kete ko jek,huhu

iDaCS said...

aku rasa dulu ko jeles kat keta-kelisa-limited-edition-itam-kuning kak noja, kan..??
kan.. kan...??

elelehhh..
dulu slamber ckp teksi, kunun..
see..

eleleehh..
ngaku je laaa senub..
:D

*lariiii..!!!*