Monday, November 13, 2006

Anda Semua... Dijemput!!!

Dengan ini, aku secara rasminya ingin menjemput kengkawan semua ke Rumah Terbuka aku pada 18/11/2006, bertempat di Bandar Baru Bangi. Masa open house aku start kol 4 petang hingga 12 malam. Kepada korang yang selalu bace blog aku, dan nak kenal aku (ceh poyo), dijemputlah datang. Huhuhuhu.

Jarang2 aku buat open house tau, next time punye, entah bile lah lagi. Rugi kalu tak datang weh. Sekian terima kasih.

oh.. ini mapnye. Senang kan?

Photobucket - Video and Image Hosting

31 comments:

Anonymous said...

Abis la... ramai la yg pegi nanti. Khemah dah siap pasang? Katering untuk 1000 orang tau.

dee said...

lor.. time exam la die nk wat open house.. isk2..

Snubby, Don of Anime said...

1000 orang? tak mampu jek. hahaha.

eleh, ckp jer laa takleh datang, exam tu alasan jer. kalu nk makan free, bebile pon bleh :p huhuhu.

iceroll said...

bukan senang artis nak buat open house nih.

Snubby, Don of Anime said...

jadah bile mase plak aku ni artis??? huhuhu. aku hanyalah picisan di jalanan.

mangifera said...

apa kes ko wat open house ni? ada maksud tersirat apa2 ke? aku kind of musykil dgn tujuan ko, i mean bukanlah aku meragui niat ko utk membelanja kami semua makan, tapi mesti ada something else akan jadik ni. ko nak kahwin dah ek? ke ko nak gi mekah? ke ko nak pergi mana2? uish... byk sgt teori ni.

just my hunch. :)

Marq said...

ok saya datang insyaAllah

ReEN said...

huh makan pree?? best nyer...tapi tgh dok jauh sgt ni, wished could join.. :(

aresvasilios said...

popop aka snub aka lan..aku ingatkan open house ni utk 'the group' only? how come? aku yg tatau atau kami semua tatau? sudden change of plans? insyaAllah aku datang..as independent-no-string-attached -to-any-kind-of-bullshit friend of urs..tapi hampa sket laa..takkan ko pun dah mula ber'gebang'? hehehehe...

Snubby, Don of Anime said...

apsal ko ckp camtu wan? sedih giler aku bile tetibe jer ko ckp camtu... ko tatau aper yg terjadi pon.

datang jerlah. nnt aku citer.

nur_za said...

heh. anyway, open house 'yg itu' dah ditukar kepada open. kitorg lupe nak inform sumer.. tp ade di post dlm that group's place. so please refer us kalau ade any probs.. it's free anyway, so pegi mkn je nnt..

Genjo_Sanzo said...

I'm cumming bebeh!! Majlis Bandaran is on it's way!! Aku siap datang bawak harddisk skali utk songlap porn mov.. Eh, silap.. "Apa2 yang patut".. Heheheheh..

Anonymous said...

Lan... Sedara aku kawin kat kuantan la 18/11 nih. aku super-sub-back-up wali pengantin. Muy importante. Lagi pun Bebeh dan Joebala pun buat at the same day. Poning que..





Macho

Unta@Jitra said...

Aku gi kot... insyaAllah... Rozie g mkn kenduri tempat len, aku solo je laa g umah ko... bole jumpe marquis dgn macho yg dirindui hahahaha

Tp aku g umah bebeh dlo kot... 2 kali mkn free sape tanak

Owh ya bole jumpe genjo... xpe genjo aku tolong tapis ape yg patut... :P

Sayuti said...

kalu sampai, sampai la. kalu tak sampai, ada kat tempat lain kot.

(aku penat)

genjo_sanzo said...

oh ya, unta.. bawak skali stok baru.. dah lama aku tak layan hentai.. ko ada tak hentai?

Snubby, Don of Anime said...

jadah korang igt ni tpt chatting ker? wakakakakaka.

ILynn said...

wahhhh
teringin nk jumpe pesona snubby nih
lebih2 lg sbb aku student ukm haha
tgh praktikal la tapi skrg ni
tapi....coincidencely aku nk g ukm jumaat ni. kalo smpt aku dtg leh ak snub?
ko kene jemput la
hehe

Kak ty said...

jemput kekwn je ke? Salam Aidilfitri buat semua ... klu jemput pun lom tentu bleh pegi... anyway selamat melayan tetamu...belajar2 lah ye layn tetamu ... senang nnt bila jadi Pengantin ... hehehe. Salam rindu buat adik2 ..Good Luck to tityn ...

Salam Sayang
Kak ty

Snubby, Don of Anime said...

ilyn: jemputlah datang. huhuhuhu. tgk jer rumah yg byk orang, yerlah tuh. insya allah sape yg masuk ke rumah, saya akan sambut.

kak ty: hahaha, datanglah kak ty kalu berkesempatan. kalu nk tunggu jd pengantin, lambat sikit lg laaa. huhuhu.

Anonymous said...

abead hr tuh dh komen dh dh ilang. hampeh.

ginilah. open house itu mase exam. make sorilah xpek la nk g.

xpe yg wajibnye walimah urus. nnt dh walimah urus nye sampaila insyaAllah.

tp bile nk urus nye? kikikih. :P

-kazenku hani org erkkk ganu-

circleinspoon said...

wah..umah tebuka seh...
tapi, bukannyer aku knal pun kau snubby.hehe...
selamatla berumah tebuka dude...

Farah Wahidda said...

owh, spt menarik tertarik je ni...hehe...

Snubby, Don of Anime said...

datanglah farah. huhuhu.

nonok said...

aku hanya akan datang kalau Nana jadik tetamu istimewa dan syed jaga parking.

pdkfv250b said...

<_> !list

*snubby* <b>!menu open house</b> senarai makanan rumah terbuka.

<_> !menu open house

* snubby slaps _ around a bit with a large trout

<_> tipu!
<_> eh?
<_> bukan slalu ko jentik idung bunyik toing3 ke snub?
<Genjo_Sanzo> jentik telur
<gOmOk> chu chu.. nyiaa~
<UntaBaghdad> sape nak beli handset murah?
<blaserjagdwaffen> boleh transfer hentai 3gp tak?
<snubby> dem!

_ QUIT(Killed: ko ingat ni mirc ke?(snubby))

Snubby, Don of Anime said...

aku tak paham langsung comment kat atas nih...

syukies said...

1. aku tak bersalah....nape aku ade dalam list chatting atas tu.... ngaa~~

2. lan, aku rasa, cam aku taleh gi. sabtu tu aku keje, taleh pi sana. sori, semalam pon tak sempat singgah jengok ko, bebeh ngan yong je sempat aku jumpa (selain awek aku ah).
kem salam je lah kat sesape yang ko rasa aku kenal ye. :)

Sayuti said...

okeh. fetch aku dr stesen ukm kalu aku sampai. memula rumah bebeh, pastu rumah ko.

p/s: ko tak paham ke, wat2 tak paham?

Snubby, Don of Anime said...

sungguh aku tak paham langsung. sungguh!

sile explain.

Sayuti said...

dem! tak paham ke? abaikan lah