Monday, September 11, 2006

Minggu yang penuh dengan pengalaman baru.

Assalamualaikum!! Dan selamat sejahtera kepada korang semua.

Aku ingat nak update bahagian 16, tapi memandangkan ade orang sound kata citer aku meleret-leret, aku batalkan dulu niat aku tu. Aku scrape balik, dan kendian aku tulis semula. Jadi di masa akan datang korang leh expect utk membaca citer Nana yang fast pace! Kasi debar, peluh menitik tak berhenti punya bila baca. Boleh yer?

Ape ape pon minggu ni aku nak citer pasal 2 pengalaman menarik aku sepanjang minggu lepas. Pertama, citer aku bersama kazen2 aku gi tangkap orang khalwat dalam rumah. Dua, citer aku pergi mengurut satu badan dan berbekam (urut batin takde lah tapinye, huhuhu). Mana satu korang nak tau? Biarlah aku citer dua-dua terus.

Ok citer pertama... Hehehehe. Aku kasi tajuk "Pengalaman saya sewaktu bersama sepupu sepapat, pergi menangkap orang tengah berkhalwat".

Sebenarnye semua ni tak dirancang pon. Rancangan asal kitorang, nak pergi main snooker. Kebetulan ramai kazen aku yang belajar kat UiTM tengah cuti, dan datang KL. Bila sekali sekala berkumpul, memang macam macam aktiviti laaa. Nak jamming lah, nak futsal lah, nak snooker lah. Layan ajeeee.

Jadi pada malam Nisfu Syaaban arituh, setelah pulang daripada Majlis Solat Hajat salah seorang kazen aku yang baru pindah rumah, kitorang berpakat nak gi main snooker kat Shah Alam. Antara kazen2 yang ada, aku kasi nama siap2: Kazen Polis, Kazen A, Kazen B, Kazen C, Kazen D dan aku.

Tempat perjumpaan sblom gi main snooker ialah kat rumah Kazen Polis (sebab die ni kerja sebagai special police, itu aku kasi name lain sikit). Aku datang dengan Kazen A, sementara yang lain2 sumer menunggu kami kat rumah Kazen Polis tuh.

Sesampai je aku kat sana, tengok semua dok berkumpul kat luar rumah, isap rokok. Tapi sekor-sekor muka serius jer. Takde ciri-ciri nak gi main snooker langsung. Pelik jugak aku dengan kazen A. Bile dah parking kete tuh, kitorang pon join laa diorang kat luar, sambil menyalakan rokok.

"Tunggu sapa ni?" tanya aku kat diorang. Sekor pon tak jawab. Sume geleng kepala, tanda takde tunggu sapa-sapa dah. Habis tu kenapa diorang ni taknak gerak lagi. Isk. Tak sabar aku nak menusuk kayu snooker. Lepas tu Kazen B pon citer lah kat aku...

Rupenye jiran Kazen Polis, yang didiami oleh sekumpulan budak2 bujang, salah sorangnye dah bawak balik pompuan masuk rumah daaa... Isk. Tak pro sungguh diorang nih. Bawak balik awek ke rumah, kawasan melayu, rukun tetangga kuat, jiran polis lak tuh! Carik nahas ajee.

Kazen C ngan Kazen D pulak tak sabar2 nak soh rush. Diorang tu muda lagi, baru 20 something. Sebab tu laa excited bila boleh buat camni. Tapi kazen polis aku kata, kasi diorang 30 minit. Tengok diorang kuar balik ke tak. Kalu tak kuar tuh, sah-sah aa tengah projek. Baru sedap nak ambush. Keji...

Sementara dok nunggu tuh, Kazen B sibuk citer masa budak tu bawak balik awek (seblom aku dan kazen A sampai). Katanya, diorang naik motor, nak balik rumah, tp sebabkan ade orang kat luar tengah lepak2, diorang round2 dulu. Tapi lepas 10 minit, datang balik, tengok ada orang lagi. Mungkin tak tahan dah nak berprojek, budak motor tu belasah je masuk dalam rumah. Bukak pagar daripada atas motor tuhhhh. Punyelah kelam kabut. Kazen B aku cakap, susah payah jugak diorang nak masuk rumah sendiri. Bila dah park motor, masuk rumah tak bukak helmet, risau takut orang nampak yang die bawak tu pompuan, padahal dah tau sebab nampak tocang rambut. Masuk rumah, terus tutup pintu, lampu rumah terus padam. Hehehe, projek laa tuh.

Lepas 30 minit, lepas berbatang rokok kitorang hisap, akhirnya kazen polis aku kasi signal untuk ambush. Masa tu jugak rukun tetangga kawasan tu sumer dah berkumpul. Lebih kurang 10 orang jugak laa kitorang. Kazen2 campur aku ade 6 orang, rukun tetangga ada 4 orang. Sekor2 bawak kayu. Dasat....

2 kumpulan dibahagikan. 4 orang jaga belakang rumah, takut-takut bila kena ambush diorang lari ikut pintu belakang. Yang lain-lain serbu kat depan rumah. Tapi aku konfiden pasal kazen aku polis, dia ada kad kuasa nak tunjuk. Jadi tercongoklah aku, kazen A, kazen polis dan sorang rukun tetangga kat belakang rumah bbdak bujang tuh. Lepas 5 minit start, takde bunyi bising2, kazen polis aku pon kata budak laki tu tak lari, mesti dah kene cekup kat depan. Jadi kitorang pon pergi ler ke depan rumah... join yang lain2.

Depan rumah mamat tuh, aku tengok salah sorang rukun tetangga tengah basuh. Dah laa pakcik tu tinggi, suara garau, muka ganas. Memang budak tu menikus cuak laaa jugak. Bila kitorang join, kazen polis aku take over, sambil tunjuk kad kuasa.

"Apsal ko bawak budak pompuan balik rumah nih?" tanye kazen polis aku.

"Sekejap je bang... tak buat ape2 pon bang.." kata budak tuh. Muda lagi aku tengok. Dalam 22-23 camtu.

"Sekejap ape. Aku kasi ko 40 minit chance sejak ko masuk rumah, tapi tak kuar2 lagi. Sekejap ape tuh. Kalau ko romen, dah setel lama tu ko tau tak??" gertak kazen polis aku. Fuh, gile ah nak saiko orang camni...

Tetibe pakcik rukun tetangga sambung lak. "Ko bukak pintu tadi, tengah betulkan baju. Pompuan ni lambat kuar. Bile kuar rambut serabai, baju senget benget. Apa ko nak cakap?" tuding dia kat pompuan tu yang menyuruk di balik tiang.

Pastu kazen polis aku mintak IC dua-dua. Budak pompuan tu umur baru 18 tahun rupanya... padanlah nampak muda sangat. Boleh tahan gak cun.. adeh.

"Aku takleh cakap apa. Aku call JAIS ok?" kata kazen polis aku. Menggeletar terus budak tuh. Budak pompuan plak macam nak nangis kat blakang tiang. Aku? Aku sibuk merakam video diorang kene basuh. Hehehe, tapi malangnye memory fon aku tak besar, jadi sikit2 jer dapat.

Budak laki tu sebenarnye nampak baik. Cakap pon lembut sopan santun. Die mengaku bersalah. Jadi kitorang sumer tak sampai hati nak basuh dia kaw-kaw. Tapi yang tak tahannya dengan perangai budak pompuan tuh. Kerek gile. Siap melawan lagi. Aku nampak pakcik rukun tetangga tu dah blah jauh sikit, tengah tahan sabar. Mau naik pelempang kalu dia tak buat camtu.

Setiap sorang daripada kitorang kat situ basuh budak 2 orang tu. Macam2 ayat kuar. Memang tak sakitkan secara fizikal, tapi aku dapat rasa mentally, budak tu dah tersaiko gila. Silap haribulan terus berubah jadi orang surau, hahaha. Darah pon mesti terhenti.

Akhirnye lepas sejam lebih basuh, kazen polis aku soh hantar minah tu balik. Takyah berhenti mana-mana dah. Tak report kat JAIS, tapi report kat balai jer, sebagai protokol satu ambush telah dibuat. Selamat budak tu tak kene kawin. Masa dia naik motor hantar minah tu, bawak motor pon dah senget benget. Darah baru mengalir laa tu.. Hahahaha.

Kesimpulannya... kalau korang horny sangat, janganlah bawak balik rumah yang dikenali kuat dengan rukun tetangganya. Pandai2lah korang, dosa pon korang punye. Tapi kalau buat mcm budak ni buat, tak ditangkap, dosa dapat kat semua orang yang tau kat situ. Fuh, first time tangkap orang tengah projek nih!

-------------------------------------------------------------------------

So korang nak baca citer pergi berurut dan berbekam pulak? Citer ni dengar macam biasa, tapi sebenarnye ada ciri2 18SX jugak. Cuma daripada segi kesihatan lah. Sapa2 yang terasa malu, baik toksah baca.


Citer kedua ni aku kasi tajuk.. "Pengalaman saya sewaktu berurut tubuh dan berbekam oleh Pak Mus".

Pukul 7.30 pagi aku dah bangun, bertolak ke Wangsa Maju, gi amik si Syr. Abang Azzauri dah booking awal-awal lagi hari Ahad, untuk kami bertiga pergi berurut dan berbekam. Inilah first time dalam hidup aku pergi berurut badan, suci murni lagi tubuh aku. Hahahaha.

Lebih kurang kol 8.40, aku, Syr dan abang Azzauri menuju ke Seri Gombak, rumah Pak Mus. Mulanya aku ngan Syr ingat dia duduk rumah setinggan, bila sampai je, WAH, rumah teres corner lot lagi. Lawa pulak tu. Ada Honda City parking kat laman rumah. Kagum aku, keje berurut jer tapi boleh hidup camtu.

Kata Abang Azzauri, rezeki Pak Mus ni mudah pasal dia tak mintak duit kalau berurut. Seikhlas mungkin. Dan yang datang berurut pon bukan calang-calang orang, kerabat pon ada. Terasa bangga lak kalau aku dapat berurut dengan Pak Mus nih. Tak pilih orang, niat dia nak tolong, ada duit lebih, dia kasi anak yatim. Bagus sungguh.

Sesampai je kami, Pak Mus sambut ketibaan kitorang. Ingatkan dah tua! Nampak muda siot. Umur dah 50-an, tapi tegap dan fit. Maklumlah tukang urut. Aku cuak je tengok tangan Pak Mus yang nampak keras dan timbul urat-urat, tanda pengalaman dia yang tinggi. Lepas bersalam-salam dengan Pak Mus, tanpa berlengah lagi, Syr jadi orang pertama, masuk ke bilik urut. Tinggallah aku dengan Abang Azzauri kat luar melayan suratkhabar... Sorang sejam, lama jugak nak nunggu. Sambil-sambil tu berborak dengan bini Pak Mus pasal hal2 isu semasa.

Lepas sejam, Pak Mus panggil orang seterusnya. Kebetulan aku dah tertido kat sofa, mamai jugak lah bangun2 kene gi masuk bilik urut. Tapi nak sihat punya pasal, aku masuk jugak. Waaa, bilik urut tu memang bersih, konfiden aku tengok. Kat dinding tertampal carta pasal otot-otot dan tulang. Pastu aku nampak bekas kaca untuk bekam yang bersih-bersih. Menurut Pak Mus, sebulan sekali, Kementerian Kesihatan akan datang check kebersihan bilik dia. Lulus kata diorang. Boleh beroperasi.

Pak Mus soh aku tanggal sume baju, pakai tuala khas je. Pastu meniarap kat katil urut mcm stretcher kat hospital tuh. Elok-elok aku baring, dengar suara syr di balik langsir yang tertutup daripada tadi.

"Hehehe, sakit woo Lan. Aku tengah mandi wap ni. Sakit mcm kena hempap traktor." kata Syr.

Cuak jugak aku dengar. Tapi takde pulak dengar Syr terjerit-jerit, mesti nak kelentong aku. Tapi lepas beberapa minit Syr muncul daripada balik langsir, dah setel mandi Wap. Mak aih... berpeluh sakan! Nampak tanda bekas kat badan, sebab berbekam. Nampak macam sakit.. adeh.

"Aku nak terkencing laa Syr.. aduh.." kata aku.

"Haa, kalau ko nak kencing, baik ko buat sekarang. Nanti time urut mau terkencing atas katil tuh. Dah, aku nak duduk luar, taknak dengar ko jerit." jawab Syr. Cis... saiko aku siot.


5 minit jugak aku menunggu Pak Mus. Rupanya dia tengah panaskan minyak akar kayu yang nak dibuat berurut. Wangi. Aku dah cuak duduk sorang2 dalam bilik. Tengah dok pikir macam-macam, tetiba Pak Mus masuk.

"Haa, dah ready ye Lan??" tanye Pak Mus.

"Err.. ready kot." aku jawab dalam yakin tak yakin.

Pastu aku dengar Pak Mus terkumat kamit baca ayat al-quran, siap doa dalam bahasa melayu mintak dimudahkan time urut. Aku pon turut berdoa dalam hati, janganlah ade silap nanti.

Abis je baca doa, Pak Mus pon terus start berurut. ADOII! Baru starting aku dah tergeliat mcm haram. Tangan Pak Mus yang keras tuh rasa macam elektrik, tapi betapa smoothnye dia urut, rasa mcm Pak Mus tu ada 8 tangan! Siyes dohh!! Kagum aku.

"Banyak angin ko ni Lan." tetibe Pak Mus bersuara.

"Hehehe, ini first time saya pergi urut2 ni Pak Mus." aku jawab.

"Itulah. Badan tak berusik! Takpe ye Lan, nanti aku betulkan. Hehehe." cuak lak dengar dia cakap camtu.

Sepanjang dia urut belakang aku, memang sakit woo. Silap, bukan sakit, tapi nak cakap camne pon tatau. Korang amik satu kayu, pastu korang tekan kayu tu kat badan korang, pastu cuba turun naikkan kayu tu tanpa meninggalkan badan korang. Macam tu laa aku rasa. Sepanjang sesi mengurut, tak habis-habis bunyi letup dalam badan aku. Dengar kat telinga tau, bukan rasa daripada dalam badan!

"Haaa.. ini kita nak buang, bijik2 ni. Angin semua ni." kata Pak Mus.

Aku takleh nak cakap apa pasal aku sibuk mendengus. Ditekan-tekannya lengan kiri aku, dan serentak dengan tu jugak aku mendengus. Bak lembu baru lepas kena sembelih. Waduhhh, sakit yang teramat! Tapi bila Pak Mus urut tempat lain, part yang baru sudah diurut tu terasa lega dan segar mcm aku dapat tubuh baru!

Lepas dia dah urut belakang aku, tibalah masa untuk berbekam angin. Pak Mus tanya aku, boleh tak nak bekam ni, kira macam mintak izin. Aku cakap, teruskan saja, alang2 dah sakit kene urut tadi. Tergelak Pak Mus. Pastu aku terasa pedih, huhuhu, dah letak pon. PEDIH GILER mende ni sedut angin! Adelah dalam 3 bekas kaca die lekat kat belakang aku.. PEDIH!!!!

Sementara berbekam angin kat belakang, Pak Mus pindah kat kaki pulak. Haaa, yang ini, aku dah tak tahan. Kalau tadi aku mendengus, sekarang aku menjerit!!! Gile ko, rasa macam kene siat. Tapi lepas tu rasa best. Sakit, Pedih diganti dengan Lega dan Segar! Memula kaki kanan dia buat, pastu kaki kiri. Time ni, bunyi letup angin tu takleh nak kira dah. Macam lagu pon ada. Selang seli dengan jeritan aku.

Lepas urut, bekam angin pulak. Masa dia cabut bekam angin yang dah siap.. terdengar bunyi psssttt kuar.

"Ko dengar tak bunyi tuh?" tanya Pak Mus.

"Dengar..adeh.." jawab aku.

"Haaa, itulah angin-angin yang ada dalam badan ko. Banyak. Siap kuar bunyi macam kentut." seloroh je Pak Mus. Kahkahkah. Padan ler aku suke kentut (tapi bersendirian, depan orang aku tak buat, so korang jgn risau lah time lepak ngan aku).

"Hish, banyak asid urik kat kaki ko ni. Kaki Kanan dah bengkak. Aku buat bekam darah, boleh Lan?" tanya Pak Mus tetiba.

Cuak aku bila dia tanya camtu. Tapi aku angguk lemah. Buat sajaaaaa. Bila aku stuju, Pak Mus soh aku tahan nafas. Elok aku tahan, dia amik pisau dan buat 2 baris calar kat belakang lutut aku. Terasa pedih sikit, tapi sebab tahan nafas, tak terasa sangat. Gitu rupanya...

Skang ni kedua-dua belakang lutut aku tengah bekam darah. Aku pon tatau ler camne rupenye masa tu pasal aku meniarap. Tapi aku terdengar bunyi suara Abang Azzauri masuk bilik kejap, pastu tanya aku OK ke tak. Aku cakap je laa OK. Pastu dengar dia dok borak ngan Pak Mus, bunyi macam banyak je darah kuar.

Pak Mus suruh aku relaks... sementara tu diorang lepak kat luar berborak. Nasib baik dia pasang radio dalam bilik, bolehlah layan. Tapi cenel Klasik Nasional, first time aku dengar cenel ni kat radio. Layan je lahh tahan sakit...

Lebih kurang 10 minit camtu, Pak Mus masuk balik.

"Huish, banyak sungguh asid urik ko. Slalu makan udang, sotong? Kerang, ketam, seafood ape2?"

"Erk, udang ngan sotong Pak Mus."

"Haa, lepas ni ko kene kurangkan makan. Nanti dah betul2 ok, baru ko sebat macam biasa." nasihat Pak Mus. Adeh. Terpaksalah...

Pak Mus tanggal bekas bekam darah tuh, pastu terasa lega yang amat kat kaki aku. Terasa ringan, kalau boleh time tu jugak aku nak tendang bola. Lepas dia lap-lap darah yang kuar, Pak Mus tunjuk kat aku.

"Haaa, ko tengok nih." tunjuk Pak Mus. Wah wah. Aku igtkan darah yang kuar, tapi rupanya bukan. Mende tuh macam lendir-lendir sikit, macam hingus, tapi lagi pekat dan berwarna gelap merah darah. Itu ke mende yang dia sedut daripada tadi? Banyak lak tuh. Kata Pak Mus, itulah asid urik, yang sekat perjalanan darah. Selalunye terkumpul kat bahagian belakang lutut sebabkan tarikan graviti. Adanya mende berlendir ni membuatkan kalau berjalan rasa lenguh, kalau bersila boleh cramp.

"Ada rasa pening2?" tanya Pak Mus.

Aku jawab takde. Dia kata bagus. Sebab kalau pening-pening tu tandanya darah tak cukup dalam badan. Kata Pak Mus lagi, ada setengah orang buat 2 bekas bekam darah pon dah pening, ada orang buat 4 steady lagi. Tapi standardnya, 2 je.

Lepas dah bersihkan kaki, dia soh aku turun naikkan kaki macam tengah berenang. Fuyoooo, gile ringan! Laju melampau. Rasa taknak stop lak. Siyes tak tipu, kaki terasa mcm baru.

"Ok.. pusing."

Haaa??? Aiseh. Die ni sah-sah nak urut depan jugak. Aku dah cuak. Pasal Syr ngan Abang Azzauri dah cakap tadi, fullbody massage punye. Siap dengan bawah tu pon dia akan tarik.

"Erk, urut kat situ gak ke Pak Mus???" tanya aku malu-malu.

"Yer lah."

"Tapi malu ni.. saya tak pernah terdedah bawah tu kat sapa2...." aku cuba membangkang.

"Apa ko nak malu. Mana ade orang lain dalam bilik ni lagi. Aku dah tengok ramai dah, toksah malu." selambe je Pak Mus tu jawab.

"Aiseh..." aku mengeluh.. Risau ni beb.

"Alang-alang ko dah overhaul badan, overhaul sumer terus laah. Dah-dah cepat pusing, hehehe." kata Pak Mus sambil menyeringai menampakkan giginya yang berterabur. Aduh. Nak taknak terpaksa jugaklah aku.

"Ready Lan??"

"Erk... ok.. ready lah pulak. Cuak ni..."

TU DIAA!! Urut kat depan lagi dasyat daripada urut kat belakang! Kaw-kaw punye tekan, mungkin pasal aku nampak dia tengah urut kot. Mule2 kepala, pastu muka, pastu badan, pastu perut.. Tapi bila dia masuk kaki... Tak TAHAN!! Kadar jeritan aku yang biasa-biasa tadi dah bertukar mcm tengah menyanyikan lagu part korus! High PITCH!!

Part kaki tu dia urut memang gile. Terasa nak tertanggal. Ngilu ada, pedih ada, macam kene tumbuk pon ada. Nak lagi bila kat bahagian pinggang. Aku menjerit-jerit macam orang gila. Dengar jugak laa Syr ngan Abang Azzauri ketawa terbahak kat ruang tamu. Itu padahal pintu tutup. Kalau pintu bukak, lagi laaaaaa.

Akhirnya... sampai jugak part tarik bawah tuh. Aku dah berpeluh2 kecuakan. Tahan napasss kata Pak Mus. Cepat-cepat aku tahan... MELETUP MELETUP MELETUP MELETUP! Tu diaaaa, dia tarik mcm orang gilaaaa. Mulanya aku sangka, kalu urut bawah tu, macammana kalau stim kan? Tapi arituh dah terjawab. Tak sempat nak stim baiiii, ko menjerit adalah. 5 kali jugak dia tekan, erk, mende2 kat bawah tuh sampai aku tak larat nak jerit tapi terpakse menjerit gak. Last skali.. dia soh aku tahan nafas dalam-dalam. Pastu, 3 saat pastu, tarikan yang maha hebat telah dilakukan oleh Pak Mus sampai rasa macam nak tertanggal jambakan terunaku! SUPER POWER DUPERRRRRRR AAAAAAAAAAA SAKITTT YEOWWW WOOHOOOO GILER AH!!!

Abis dah semuanya... Pak Mus soh aku pergi balik langsir dalam bilik yang sama dan mandi wap. Masuk dalam beg khas, pastu zip tinggal kepala je keluar. Tujuannya ialah untuk mengeluarkan peluh2 toksik sebabkan bekam tadi. Duduk selama mana yang ko tahan, kata Pak Mus. Aku duduk dalam 15 minit pastu terpaksa keluar, dah banjir dalam beg tuh.

Keluar keluar, terasa diriku ini orang baru. Segar. Mantap. Power. Kalau main bola ni boleh tahan sejam lebih jugak. Sesi seterusnya ialah sesi borak2 dengan Syr sementara menunggu Abang Azzauri habis giliran dia pulak. Masing2 menceritakan pengalaman masing2...

Lebih kurang pukul 2 petang, kitorang beransur, itupon pasal tak larat nak layan Pak Mus bercerita. Kalu dilayan sampai ke malam pon tak habis. Syr ngan Abang Azzauri tak sabar-sabar nak balik rumah, nak test kat bini masing2. Cis. Aku nak test kat mana? Hehehehe, takde tempat nak test, so biar ajelah.

Dalam kereta, dalam perjalanan balik.. Syr cakap kat aku..

"Sian ko. Mesti ko ingat, orang pertama pegang bawah ko, bini ke awek cun ke.. sekali Pak Mus yang rasmikan dulu. KAHKAHKAH"

Cipet...

Sekian sajalah cerite daripada pengalaman aku..



23 comments:

Snubby, Don of Anime said...

waaa bile dah publish panjang jugak aku tulis. giloss.

DX said...

hahahhaa lawak sial baca.. tu la kemaluan ko pendek sangat mmg ah kene tarik

Farah Wahidda said...

huhu. lawak laa...takpe, nnt takde la pancit jogging dgn nana. maklum la, dpt badan baru. hehe

Malu Tapi Mahu Urut said...

huhu, letak la alamat Pak Mus tu

Khairul said...

ahahahahaha.... aku urutanphobia... tp dgr citer ko... rasa2nya cam aku pun dah time kene overhaul nie... Lan... tlg rekemen tpt tuh... :D

nagacyber said...

haha.. jom kerol kite gi same2

Lan, bukan ko ada satu lagi pengalaman baru ke? ko tamau cite ngan orang ke?

ILynn said...

waaahhhh mcm best je...
malangnye pak mus tu laki xdpt aku nk pegi.
aku suh laki aku pegi la yek =P hehehehehheheh
bini die xbuat ke? bole aku join haha

F00 said...

lan,
kene rasmi dengan Pak Mus!

wow!
hahaha.

Snubby, Don of Anime said...

dx: ceh, mane ko tau itu mcm? Semuanya normal2 je, tak semestinye pendek baru kene tarik. panjang pon kene.

farah: hhahaha, insya allah. tapi pancit tetap pancit, mungkin lambat sikit jer laa.

malu tapi mahu urut: aku pon tatau alamat dia sebab aku follow direction orang je haritu, sedar2 dah sampai. Tapi aku igt laa jalan tu. Lagipon takleh main sergah je mengurut, kene buat appointment. Ramai woo nak urut ngan dia, so kalu buat appointment awal, takdelah beratur.

kerol: ahahaha, about time..about time. Kalau ko nak pergi, nanti aku boleh buat call kat Pak Mus bwk ko. Orang mcm ko ni kene berurut, kate nak kawin kan? Hehehehe. Skang dah kene start overhaul.

nagacyber: citer aper?? tak paham aku.

ilynn: Laki saje die buat. Tapi utk perempuan, ada tukang urut perempuan kat sekitar area KEramat. Nantilah kalau ada info, akan diberitahu di sini.

f00: Hehehe. Itu menandakan aku masih lagi virgin.. kikiki (blushing).

squallion said...

hahahahaha..meletup²...ahahahahaha..menjerit²..hahahahaha..adeh..post paling best stakat nih...wahahahahahahaha~

brew said...

dengar cam bestjek..nyesal plak aku tak pegi..cis cis..cheese!!

Snubby, Don of Anime said...

squallion: Hahahahaha, ini membuktikan bahawa tak semestinye citer Nana jer aku akan post.

brew: btol, rugi ko tak pergi wooo.

Anonymous said...

Aku kena tunggu setahun lagi baru boleh pergi mengurut kot disebabkan bahu aku baru je pulih. Mana la tau, tukang2 urut ni gatal sangat tangannya nak picit sume skali. Takut jugak tuh.






Macho.

Snubby, Don of Anime said...

macho: hahahha, dia profesional lah. dia akan tanye ko ade sakit tulang ker ape ke, kencing manis darah tinggi blablabla. Takdelah die main hantam jer urut.

nur_za said...

ayat terakhir tu paling menarik la.. LOL

Snubby, Don of Anime said...

menarik tertarik...

circleinspoon said...

gilela ko...
aku baca blog ko ni, gelak2 yg teramat. gilerla...xtertahan rasa. cis, opismate aku pun tertanya2...kehkeh..
pasni,blela ko post address/phone num Pak Mus tu ek..bleh gak aku rekemen kat sapa2 yg berminat. ahaks

Snubby, Don of Anime said...

kalu aku post karang, berduyun2 orang pergi rumah die tak booking. aku gak yang susah nnt. hehehe. so kalu nak pergi, silelah email aku untuk mendapatkan butiran lanjut.

aku suke ko gelak, menandakan ko hepi bile bace.

[re-arrange] said...

OMGWTFROTFL!!!

demmit.. abes2 je cuti midsem.. blk2 tros gelak cam cebai!! nice2~

nnt aku nk kawen.. or da ade yg punye.. br aku emel ko mintak setkan appointment utk urut..eheheee :P

Fakiuindeess said...

kenapa la dia tak cabut je kotel tu macam cerita sin city...... engkau kan "THAT YELLOW BASTARD". tengok avatar pun tau sapa. hu hu hu

Anonymous said...

aper emel ko ek? mcm seronok je g urut kat tempat ko pergi tu.

Anonymous said...

ada contact no. pak mus tu tak?

mohd taufik said...

Boleh dapatkan no telefon pak mus tak bro..nanti send di email sy

taufiek_san@yahoo.com

Tq