Wednesday, September 17, 2008

Jadilah Pengikut Aku.

Sebelum aku start kisah2 lipurlara aku pada post2 akan datang... Aku ingin mengajak korang menjadi pengikut setia aku. Hahahah. Boleh tak? Well, aku rasa mcm best lak ade icon2 gambar pengikut kat tepi. Lagi banyak, lagi best. Kalu orang lain kumpul stem, kumpul rama-rama, aku nk kumpul pengikut blog!!! Yeah~~ Senang jer, klik sini jer.

Mengingatkan aku pada chatting dengan seseorang smalam...


Aku: Ko jadilah follower aku. Buat cenggini cenggini cenggitu cenggitu.. siap.

Seseorang: Kalu aku jadi follower ko, ape aku dapat?

Aku: Ko dapatlah jadi follower aku hehehe.

Seseorang: Yer lah, kalu aku dapat jadi follower aku, apekah kelebihan2nya?

Aku: Well... Hmmm... (berpikir panjang)

Seseorang: Haa.. cepat yakinkan aku.

Aku: Kalu ramai-ramai jadi follower aku, nanti kita boleh buat parti politik baru! Kita gulingkan P****h, An**r, K*J, sumelah orang power2 parti politik lain. Wakakakaka. Kita tubuhkan Parti Penglipurlara. Alang2 sume orang buat cerita karut, cerita drama, baik kita buat parti cerita kita pulak. So, marilah join jd follower aku.. Boleh terima tak?

Seseorang: Hahahahahahahaha, bagus2! Hidup Snubby! Hidup Snubby! Gulingkan Orang lain! 

Dan joinlah orang tu... huhuhuhu.

So ape ditunggu lagi, sila lah mulakan langkah pertama anda dengan menjadi pengikut utama blog nih, untung2 leh buat parti baru hihi. Klik kat link nih, pastu pilihlah Follow publicly, atau kalu takde account blogger, pilih Follow Anonymously. 

TERIMA KASIH~~!!!!


6 comments:

Dila said...

My motto in blogging is...

I support you. You support me.

Heh.

Aku pening nk follow2. Letak link kat tepi pon dh cukup, die akan inform bile ko dh apedet.

Snubby, Don of Anime said...

oh bukan begitu. follow ni saje jer. seronok tgk icon kecik2 ramai2 kat tepi. itu jer. hahaha.

iceroll said...

Aku nak jadik follower ko. Nnt bila ko dah jadik PM, aku bole blackmail ko kate ko suka tgk hentai. Aku tak mintak byk. Projek gomen yg major2 kasik aje kat aku. Ur secret is save with me. Hehehehehehe..

Snubby, Don of Anime said...

boleh2.

aku kasi ko sume projek2 yg ade kaitan ngan major ramli. wakakakaka. cth mcm burger ramli stall.

Farah Wahidda said...

bile nak update ni? tak sabo. haha

Anonymous said...

hentai 2 pe?huhu nk interframe gak..