Monday, June 26, 2006

Saja-saja Update.

Photobucket - Video and Image Hosting

(Dari kiri: Jack, John, Aku, dan Mero).

Saje letak gambar mase kecik, ketika menetap di Miami dulu. Dulu parents aku pernah bagitau, mase aku kecik, aku ade awek Mat Saleh bername Jenny. Hahahaha. Mungkin Jenna Jameson yg femes tu kot..

Member yg masih aku kenal sampai sekarang, cuma Mero sorang jer. Dengar citer Jack dah jadi pemain bola handalan. John pulak dah jadi businessman berjaya. Aku pulak? Masih terkontang kanting macam ni. Hehehe.

Dulu aku ade satu album gambar mase kecik, tapi tah camne boleh hilang. Agak menyesal laa. Nasib baik Mero masih simpan, dan scan masuk komputer. Akhirnya aku ade gak satu gambar utk mengingatkan diri tentang siapa aku masa kecik...

Oh! Kepada mereka yang menanti cerite pasal Nana, harap bersabar. Aku bukan taknak tulis. Aku bukannya takde cerite utk ditulis. Tapi aku terikat dengan World Cup, dan beberapa kerja lain yang membuatkan masa aku sangat suntuk. Almaklumlah, siang tido, bangun jer dah ngam-ngam start bola. Tak nampak cahaya matahari dah.

Dan kalau berkesempatan jugak, aku akan ceritakan pengalaman aku pergi jumper tok bomoh utk berubat. Fuh, satu pengalaman baru. Siap kene mandi bunga, kene itu, kene ini. Nak buang mende alah yg dipanggil saka. Tak caye boleh tanya Unta@Jitra@Yoda pasal die ada meneman sekali.

Ah, semua tu aku tulis nanti. World Cup sape menang? Arituh aku mimpi Brazil bertemu Italy, dengan Brazil menang penalty 5-3. Hehehehe. Sape nak bet pakai mimpi aku, dipersilakan. Aku tak kisah...~~~

22 comments:

k said...

wow, moppy hair n suspenders trousers. ur one awesome kid back then eh.

please remind me nex time jumpa pesan suh nko simpan rambut pjg sket..

haha.. italy brasil? i think its england n brasil.. argies sux last nite poor passing.. lose when playing ze germans.. england has a good chance passing thru the portuguese after the 20 card party last nite. brasil gonna pass fromt he other side beating spain..

saka? turun kat nko ke beb? take care dude..

nagacyber said...

ohh~~! so cuuuuuuuutee~~~~
muahahahaha...
nanti la.. kalau ade time aku carik and scan lagi

nagacyber said...

ohh yer.. by the way, betul ke cite pasal Jack n John tuh? ke ko buat2 jek? haha.. aku serious tak ingat doo

mangifera said...

gile chumil ko masa kecik. tak kena molest ke disebabkan kechumilan ko? hahaha.

Snubby, Don of Anime said...

k: England? Balik kampung laa england. Bosan aku tgk depa. Hahahaha (tapi setelah aku komplen kat coach england arituh, cara permainan diorang dah berubah :p )

nagacyber: Hahaha. Tak betul. Jack Doe & John Doe. Aku main bubuh jer. Memula igt nak letak name commercial mcm Wayne Rooney ker, tp luper lak gambar tu kat U.S, bukang U.K.

dueng: slalu gak kene.. heheheheh. Tapi dengan awek2 lah. Kalu tak digomol, dipeluk, dicium, tak sah.

suria said...

snub in dungarees!! how adorable... =)

apa itu saka?

nur_za said...

comei gak ko ye.. skang pun comei lg hape.

aku rasa german la yg menang. best sket. hehe

Snubby, Don of Anime said...

suria: saka tuh mcm tanah pusaka. barang warisan turun temurun.

nurza: makasih2. hehehehhee.

Unta@Jitra said...

Mandi bunga hehe... ko ajar dila... dia kata nk mandi bunga gak :D...

Igt time diagose ayah ko... aku tgh high mkn kuaci... haahaha... and the ritual after dat (yg pakai kain cam bendera Perak tu)... wohh... unik... fes time aku tgk...

Ghana men best sgt mlm ni... attack punya attack last2 defense kantoi... tp xpelaa... quater final lg besh...

Snubby, Don of Anime said...

kenape dila nak belajar mandi bunga? huhuhuhu. dia ade saka ke, dia ada 'saka'?

Ghana, takde finishing...sob2.

Dila said...

haha, buang itu suey. ;P . Ade orang ckp lagi efektif kalo 7 bunga putih yg berbeza. (Im such a superstitious freak). Tapi org kate itu nanti attract mende lain laks. Konpiush.

Huhuhu.. mero nampak.. budak kecik yg trauma aje dlm gamba tu

iceroll said...

dila ada "sucka" kot. haha

Snubby, Don of Anime said...

dila: mero, mmg trauma mase kecik2. sbb die slalu kene buli. muahahaha.

iceroll: hoih, dalam tu maksud perkataan ko.

Dila said...

yups iceroll, kinda coarse.

Anonymous said...

"Almaklumlah, siang tido, bangun jer dah ngam-ngam start bola. Tak nampak cahaya matahari dah."<---uikss tak solat ka???

Anonymous said...

"Almaklumlah, siang tido, bangun jer dah ngam-ngam start bola. Tak nampak cahaya matahari dah"<---uiks..tak solat ka???

Snubby, Don of Anime said...

heehehe. solat jugak. dlm keadaan mamai gitu.

nagacyber said...

pesal aku nampak cam trauma plak?

syukies said...

uit, lan. ko kena saka ke?
citer sket kat saku...

ym2

Snubby, Don of Anime said...

nanti aku citer. tunggu~~

Anonymous said...

What a great site »

Anonymous said...

What a great site video editing schools